Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Varaždinski gradonačelnik Goran Habuš komentirao je navode bivše članice HNS-a koja se priklonila pristašama Radimira Čačića, Natalija Martinčević koja ga je optužila za 'političko nasilje' rekavši kako 'diže medijsku halabuku isključivo u cilju promocije nove stranke i vlastite samopromocije'.


Nakon što je u srijedu saborska zastupnica i zamjenica varaždinskog gradonačelnika Natalija Martinčević, bivša članica HNS-a koja se priklonila pristašama Radimira Čačića, optužila gradonačelnika HNS-ovca Gorana Habuša za 'političko nasilje i onemogućavanje u radu', Habuš joj je odbrusio da svojim istupom 'diže medijsku halabuku isključivo u cilju promocije nove stranke i vlastite samopromocije'.

Varaždin: Sud donio odluku o izručenju Mustača

Vezani članci Hitna pomoć, ilustracija Užas u Varaždinu: Djevojka (19) i dijete otrovani ugljikovim monoksidom Zoran Milanović u Varaždinu Zoran Milanović o smrtnim slučajevima u vojsci: "Znam dosta o tragedijama koje su se dogodile. I pričekat ću još malo prije nego što kažem svoj sud"

'To je logičan nastavak njenog marljivog rada na stalnom samoisticanju i neuvažavanju suradnika, kolega i stranke. Svi njeni dosadašnji projekti, bez obzira na rezultate, svodili su se prije svega na zadovoljavanje neutažive želje za pojavljivanjem i slikanjem u novinama i drugim medijima', poručuje Habuš u odgovoru svojoj bivšoj stranačkoj kolegici.

Habuš također kaže da Martinčević nije shvatila što znači timski rad, dok je on kao gradonačelnik promovirao suprotne vrijednosti, te se uvijek zalagao za zajednički nastup ekipe koja je dobila izbore.

Optužio ju je da je promovirala sebe na trošak grada i stranke, što joj je sada onemogućeno, pa zbog toga 'medijsku pažnju privlači vrijeđanjima, insinuacijama i tužbama'.

Varaždin: Tomislav Karamarko o mogućoj suradnji s Radimirom Čačićem

'Ostat ću gentleman i neću nasjedati na niske udarce, iako bi se iz njene profesionalne i političke karijere štošta moglo izvući. Ali to je ispod razine gradonačelnika i ja se time neću baviti. Nastavit ću voditi grad koji će i bez njene pomoći nastaviti funkcionirati na dobrobit građana', poručio je Habuš. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook