Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Varaždin

Martinčević Habuša optužila za političko nasilje, on joj odgovorio: 'Sve ovo je radi promicanja njene nove stranke'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Varaždinski gradonačelnik Goran Habuš komentirao je navode bivše članice HNS-a koja se priklonila pristašama Radimira Čačića, Natalija Martinčević koja ga je optužila za 'političko nasilje' rekavši kako 'diže medijsku halabuku isključivo u cilju promocije nove stranke i vlastite samopromocije'.

Nakon što je u srijedu saborska zastupnica i zamjenica varaždinskog gradonačelnika Natalija Martinčević, bivša članica HNS-a koja se priklonila pristašama Radimira Čačića, optužila gradonačelnika HNS-ovca Gorana Habuša za 'političko nasilje i onemogućavanje u radu', Habuš joj je odbrusio da svojim istupom 'diže medijsku halabuku isključivo u cilju promocije nove stranke i vlastite samopromocije'.

Pročitajte i ovo Gradonačelnik Varaždina Ivan Čehok (Foto: Dnevnik.hr) Gradonačelnik vs. župan Čehok se ne slaže s Čačićem po pitanju koronavirusa: "Izvor zaraze nisu kafići, kao što župan misli, a još manje su otvoreni prostori" Slika nije dostupna Ima objašnjenje A što je sad s mjerama? Čačić ih danima zaziva, a onda se u zatvorenom slika bez razmaka i maske

Varaždin: Sud donio odluku o izručenju Mustača

'To je logičan nastavak njenog marljivog rada na stalnom samoisticanju i neuvažavanju suradnika, kolega i stranke. Svi njeni dosadašnji projekti, bez obzira na rezultate, svodili su se prije svega na zadovoljavanje neutažive želje za pojavljivanjem i slikanjem u novinama i drugim medijima', poručuje Habuš u odgovoru svojoj bivšoj stranačkoj kolegici.

Habuš također kaže da Martinčević nije shvatila što znači timski rad, dok je on kao gradonačelnik promovirao suprotne vrijednosti, te se uvijek zalagao za zajednički nastup ekipe koja je dobila izbore.

Optužio ju je da je promovirala sebe na trošak grada i stranke, što joj je sada onemogućeno, pa zbog toga 'medijsku pažnju privlači vrijeđanjima, insinuacijama i tužbama'.

Varaždin: Tomislav Karamarko o mogućoj suradnji s Radimirom Čačićem

'Ostat ću gentleman i neću nasjedati na niske udarce, iako bi se iz njene profesionalne i političke karijere štošta moglo izvući. Ali to je ispod razine gradonačelnika i ja se time neću baviti. Nastavit ću voditi grad koji će i bez njene pomoći nastaviti funkcionirati na dobrobit građana', poručio je Habuš. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene