Prokuristica Kraša Marica Vidaković izjavila je, uoči prvog sastanka dobavljača s povjerenikom Agrokora, kako očekuje da proces krene u pozitivnom smjeru.


Uoči večerašnjeg sastanka dobavljača Agrokora te Vladinog izvanrednog povjerenika za Agrokor, Ante Ramljaka, prokuristica Kraša, Marica Vidaković, dala je izjavu medijima.

"Idemo na prvi sastanak dobavljača s povjerenikom. Iako smo iskomunicirali sve svoje točke, sada trebamo operativno poraditi na njima", izjavila je Marica Vidaković te objasnila i što očekuje od ovog prvog sastanka.

"Očekujemo da proces krene u pozitivnom smjeru. Da prvo napunimo dućane, da započne proces proizvodnje i da se počne generirati novac u sustavu kako bi danas-sutra sama kompanija počela vraćati svoje dugove", rekla je.

Na pitanje vjeruje li nakon ovog imenovanja da će se postići dogovor, rekla je: "Vjerujemo. Da ne vjerujemo ne bismo trošili svoje vrijeme ni svoj novac."
 

Vezani članci Davor Bernardić (Foto: Dnevnik.hr) Bernardić: Odlazak Ramljaka i Dalić dokaz je da su iz Agrokora izvlačeni milijuni Ante Ramljak (Foto: Robert Anic/PIXSELL) Grupa Borg angažirana već 10. travnja 2017., samo u 2017. naplatili 98 milijuna kuna