Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dobavljači s povjerenikom Agrokora

Uoči prvog sastanka: Očekujemo da proces krene u pozitivnom smjeru

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prokuristica Kraša Marica Vidaković izjavila je, uoči prvog sastanka dobavljača s povjerenikom Agrokora, kako očekuje da proces krene u pozitivnom smjeru.

Uoči večerašnjeg sastanka dobavljača Agrokora te Vladinog izvanrednog povjerenika za Agrokor, Ante Ramljaka, prokuristica Kraša, Marica Vidaković, dala je izjavu medijima.

"Idemo na prvi sastanak dobavljača s povjerenikom. Iako smo iskomunicirali sve svoje točke, sada trebamo operativno poraditi na njima", izjavila je Marica Vidaković te objasnila i što očekuje od ovog prvog sastanka.

"Očekujemo da proces krene u pozitivnom smjeru. Da prvo napunimo dućane, da započne proces proizvodnje i da se počne generirati novac u sustavu kako bi danas-sutra sama kompanija počela vraćati svoje dugove", rekla je.

Na pitanje vjeruje li nakon ovog imenovanja da će se postići dogovor, rekla je: "Vjerujemo. Da ne vjerujemo ne bismo trošili svoje vrijeme ni svoj novac."
 

Pročitajte i ovo Sabina Tandara razgovarala je s Maricom Vidaković (Foto: DNEVNIK.hr) - 1 Prokuristica Kraša otvoreno EKSKLUZIVNO Marica Vidaković za Dnevnik Nove TV o istrazi nad dobavljačima: "Apsolutno odbijam kvalifikacije o prikrivenom financiranju Agrokora" Davor Bernardić (Foto: Dnevnik.hr) Održano ročište Bernardić: Odlazak Ramljaka i Dalić dokaz je da su iz Agrokora izvlačeni milijuni

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene