Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Malenica: Stazić nije ništa demantirao, već se osobno obračunava

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Novinarka "Večernjeg lista" Anita Malenica, koju je SDP-ov saborski zastupnik Nenad Stazić prozvao da je u današnjem tekstu iznijela niz laži o vezi Actavisa i te stranke, izjavila je da je Stazić "zloupotrijebio javnost kako bi se osobno obračunao s njom"

"Zastupnik Nenad Stazić nije nijednim argumentom demantirao navode visokoga stranačkog dužnosnika SDP-a, objavljene u mojem tekstu 'Actavis tajni sponzor SDP-a'", rekla je Malenica.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nezadovoljna saborskim sjednicama Kosor: Apsurdno je da Stazić danas tumači što smijemo, a što ne Slika nije dostupna HDZ odbacuje optužbe Hebrang: Mladež je volontirala iz srca, prijavio bih da sam znao za nešto drugo

Ona je u svojem tekstu napisala kako je od visokog bdužnosnika SDP-a doznala da je ta stranka, nakon odustajanja Actavisa od utrke za Plivine dionice, ostala bez provizije koja joj je navodno trebala osigurati novac za izbornu kampanju.

"Nedopustivo je da jedan političar, koji sebi voli tepati da je
demokrat, vjeruje da nedostatak argumenata može prikriti vrijeđanjem mene kao osobe i kao profesionalca", rekla je Malenica Hini.

Ona očekuje da će se Hrvatsko novinarsko društvo očitovati o tom "prostačkom napadu", dodajući kako se nada i da će predsjednik SDP-a Ivica Račan upozoriti svojeg zastupnika na takvu "civilizacijsku razinu u napadu na novinare".

Stazić je na današnjoj konfereniciji za novinare Maleničin članak, među ostalim, nazvao najobičnijim prozirnim, plitkim i glupim pamfletom, smišljenim zato da se skrene pozornost s korupcijskih afera HDZ-a, te je ustvrdio da je sve što u tom članku piše "obična, minusinteligentna laž".

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene