Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Skupo liječenje u Italiji

Makarska na nogama: Pomozimo 14-godišnjem Marku!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Osnovnoškolac Marko Glibota treba našu pomoć! Prošle godine ovom je 14-godišnjaku presađena koštana srž, no zloćudna bolest se vratila. Marko boluje od leukemije. Nova šansa za liječenje čeka ga u Italiji, gdje bi mu ponovno presadili koštanu srž. Troškovi novog zahvata su oko 2 milijuna kuna.

'Ne štedite na srcu, dajte koliko možete i pomozite malom makarskom heroju', napisali su prijatelji obitelji Glibota na Facebook grupi Pomoć za Marka Glibotu.

Pročitajte i ovo Donald Trump Mir u Europi Otkriven Trumpov tajni plan za završetak rata u Ukrajini? "To bi značilo konačni kolaps svjetskog poretka" Provjereno: Boba i Ljilja - 7 O njima priču donijelo i Provjereno Boba i Ljilja uskoro bi mogle dobiti novi dom: U humanitarnoj akciji dosad prikupljeno oko sto tisuća eura, a dobile su i paket od - Maje Šuput

Markovi sugrađani pokrenuli su veliku akciju kako bi sakupili potrebna 2 milijuna kuna za njegovo liječenje. Novac sakupljaju humanitarnim koncertima i predstavama u Makarskoj.

>> Za spas djevojčice Maše Lučić nedostaje još 300.000 kuna

Svi koji žele pomoći mogu pogledati predstavu 'Crnogorac u krevetu' koja će se odigrati u Ljetnom kinu u Makarskoj. Cijena ulaznice je 50 kuna, a sav prihod od prodaje Grad Makarska dodijelit će za pomoć hrabrom Marku. Predstava s Peđom Šuškavčevićem u glavnoj ulozi počinje u četvrtak u 21 sat.

Na ime Markova oca, Đina Glibote, otvoren je račun u PBZ banci:
IBAN: HR9723400093110608063
Swift PBZ-a za uplate iz inozemstva je PBZGHR2X.


 DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene