Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vrijeme curi..

Za spas djevojčice Maše Lučić nedostaje još 300.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
HZZO još nije dobio odgovor stručnjaka koji odlučuju hoće li potpisati liječenje i pokriti troškove za liječenje djevojčice Maše Lučić u inozemstvu, a roditelji ne odustaju u borbi da prikupe dovoljno sredstava za operaciju

Maša Lučić je djevojčica koja boluje od Arnold Chiari malformacije, a dobila je među ostalim, i epilepsiju. 22. lipnja bi trebala otputovati u SAD, gdje je za 1. srpnja dogovorena operacija.

Pročitajte i ovo Mike Johnson Predviđaju iste iznose za obje zemlje Američki Kongres glasat će o pomoći Izraelu i Ukrajini Vladimir Zelenski Osudio iranski napad Zelenski: "Izrael nije bio sam, a Ukrajina čeka mjesecima''

>>Mala Maša u raljama birokracije: Obitelj Milda želi pomoći, ali ne može

Roditeljima nedostaje još 300.000 kuna kako bi doista i sjeli u avion i otputovali za Chicago. Američki liječnici su spremni već 1. srpnja Maši operacijom ukloniti kost koja joj pritišće mozak.

HZZO još nije dobio odgovor od stručnjaka koji odlučuju hoće li potpisati liječenje i pokriti troškove za liječenje u inozemstvu, a roditelji djevojčice, Vlatka i Danijel, ne odustaju u borbi da prikupe dovoljno sredstava za ovu operaciju koja je potrebna njihovoj kćeri.

I vi možete pomoći uplatom na Mašin račun u RBA: 3114394615 ili IBAN: HR6824840083114394615.

Također, možete zvati i humanitarni telefon Hrabri medo 0609014. Poziv je 6,25 kn s PDV-om.(Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene