Tko je najbolji kladioničar u Hrvatskoj? Odgovor smo dobili na prigodnoj svečanosti održanoj u Zagrebu na kojoj je Germania Sport kladionica uručila nagrade najboljima.

Galerija


Od početka listopada do sredine prosinca, trajalo je veliko nagradno natjecanje u organizaciji Germanije 'Pogodi najveći tečaj' u sklopu kojeg su se tražili listići sa najvećim pogođenim tečajem, odigrani u poslovnicama, na Germaniasport.hr ili putem aplikacije za klađenje. Nakon uzbudljive borbe, šestorici sretnih igrača pripale su vrijedne nagrade.

„S obzirom da prije svega mislimo na naše igrače, kao Kladionica koja daje više, uzastopno pripremamo iznenađenja i natjecanja kako bi vjerne igrače dodatno nagradili. Osim svakodnevnih aktivnosti i akcija, održali smo veliko natjecanje koje je trajalo dva i pol mjeseca i sretni smo što smo mogli nagraditi naše najbolje i najvjernije igrače“, izjavila je voditeljica marketinga Germania Sport kladionice, Jasmina Globan.

Dvojica najboljih, koji su pogodili najveće tečajeve na svojim listićima osvojila su automobile, drugoplasirani su nagrađeni skuterima, a trećeplasirani najnovijim smart telefonima.

Dobitnicima su vrijedne nagrade uručene na svečanoj večeri u organizaciji Germania Sport kladionice, a najviše razloga za zadovoljstvo imali su igrači koji su se kući odvezli sa svojim novim automobilima. Volkswagen Up otišao je u ruke pobjedniku prvog kruga, Vladimiru Matkoviću, a Volkswagen Tiguan pobjedniku drugog kruga, Damiru Vukoji-Trašiću, koji je odigrao nesvakidašnji listić s igrom isključivo na zbroj žutih kartona.

Dražen Šunjić osvojio je drugu nagradu, najnoviji skuter Yamaha Aerox X, a Đuro Oršuš skuter besprijekornih performansi - Yamaha Neo's. Trećeplasirani Matija Alvir je nagrađen mobitelom Iphone 8, a mobitel posljednje generacije Samsung Galaxy S8, otišao je u ruke Luki Golik.

Dobitnicima su nagrade uručili direktor Germania Sport kladionice Ivan Korać te menadžeri društva Marijo Tolj i Željko Kosier.

„Izuzetno smo počašćeni što smo još jednu poslovnu godinu uspješno završili. Ova godina na izmaku bila je zaista uzbudljiva, uz mnoštvo unapređenja i novih poslovnih uspjeha. Plasirali smo puno novih proizvoda za naše igrače, uveli smo novi web za klađenje, najširu ponudu internet igara u Hrvatskoj, kladioničarske specijale. Proširili smo sportsku redakciju, krenuli na tržište kladomata, no treba reći da su još mnoge novosti i poslovni izazovi pred nama, stoga krećemo hrabro u 2018. godinu“, izjavio je član Uprave Germania Sport kladionice, Matej Miloš.

Nagrađene listiće možete pronaći na sljedećim poveznicama:

* http://www.germanijak.hr/korporativne-vijesti/zavrseno-je-nase-nagradno-natjecanje-vw-tiguain-ide-u-zagreb-1/40028
* http://www.germanijak.hr/korporativne-vijesti/imamo-pobjednika-volkswagen-up-ide-u-zagreb-1/38044
* http://promo.germaniasport.hr/pogodi-najveci-tecaj-4/