Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Marija Rukavina, majka pokojne novinarke Ane Rukavine, koja je i voditeljica zaklade koja nosi ime njezine kćeri, ozlijeđena je u prometnoj nesreći koja se dogodila kod Trilja.


Odmah nakon nesreće Marija Rukavina prevezena je u splitsku bolnicu, a potom je prebačena u Zagreb na KBC Rebro.

Vezani članci Muškarac zatukao ženu u Šarengradu Strava kod Iloka: Metalnim predmetom zatukao vlastitu majku pa pobjegao, otprije je poznat policiji Slika nije dostupna Stabilno majka i sin teško ozlijeđeni u nesreći kod Slanog

Kako doznajemo, Marija Rukavina je zadobila ozljedu kralježnice, točnije ozlijeđena su joj dva pršljena.

U ponedjeljak će liječnici vidjeti hoće li biti potrebna operacija. S njom u automobili bili su kći Gordana i njezin suprug koji su prošli bez posljedica. 

Vozili su se Golfom kad im je iz suprotnog smjera izletio Passat. Pokušavajući ga izbjeći sletjeli su s autoceste i udarili u drvo. Vozač Passata nastavio je svoju vožnju prema granici s BiH. 

U Zakladi Ana Rukavina potvrdili su nam informaciju o događaju te su nam rekli kako voditeljica Zaklade mora sljedeće vrijeme strogo mirovati. Također su naglasili kako ne namjeravaju izlaziti u javnost s posebnim priopćenjima.

- Mariji Rukavini i njezinoj obitelji potreban je mir pa molimo medije za razumijevanje. Zaklada će normalno nastaviti s radom za vrijeme oporavka Marije Rukavine, rečeno nam je u Zakladi.