Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Na Sljemenu centimetar novog snijega

Snijeg padao u Gorskom kotaru i uzrokovao probleme u prometu!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog snijega koji je padao na nekim su cestama uvedeni zimski uvjeti.

Ukoliko ste snimili snijeg ili probleme u prometu uzrokovane snijegom, pošaljite nam ih na moj.report@novatv.hr ili na našu Facebook stranicu, a mi ćemo najbolje objaviti.

Pročitajte i ovo HAK kamera Pripazite Snijeg i olujna bura stvaraju probleme u prometu: Zatvoreni dijelovi autoceste, magistrala... Stablo palo na automobil - 2 Jednima veselje, drugima muka Snježni problemi u metropoli - padale otežale grane, oštećen auto u centru, djeca nisu mogla do škole: "Ma neka ga, čeznuli smo za snijegom"

Zbog gustog snijega koji je padao, uvedeni su zimski uvjeti na cestama D23 Josipdol-Kapela i D42 Josipdol-Saborsko, javio je jutros Hrvatski autoklub. Mokrih i skliskih kolnika od kiše ima u središnjoj Hrvatskoj.

U Državnom hidrometeorološkom zavodu upozoravali su na opasne vremenske uvjete jer se u sjevernim krajevima i gorju mjestimice mogući olujni udari sjevernog vjetra. Podno Velebita i u Dalmaciji može se očekivati jaka bura i sjeverac s olujnim udarima. Na Sljemenu je zabilježen jedan centimetar novog snijega. Najviša temperatura će biti između 6 i 11, a na Jadranu od 12 do 16 stupnjeva Celzijevih.

Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu su trajektne linije Split-Vela Luka, Vela Luka-Split, Ubli-Vela Luka-Split, Rogač-Split i Split-Rogač, te katamaranske Ubli-Vela Luka-Split, Vis-Split, Stari Grad-Jelsa-Bol-Split.

Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik, zatvorena je dionica Vrgorac-Ravča samo u smjeru Zagreba. Pojačan je izlazak teretnih vozila na graničnim prijelazima Bregana i Pasjak.

Večeras od 22 sata do 6 sati ujutro zbog redovnog održavanja tunela Učka promet će ići naizmjeničnim propuštanjem vozila po 15 minuta sa svake strane tunela.(I.D. / I.Č. /Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene