Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Čvrsta utvrda HDZ-a

Zaprešić dobio novi trg, Plenković otkrio spomenik Franji Tuđmanu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Andrej Plenković i danas se posvetio pripremama za drugi krug lokalnih izbora. Nakon turneje po karlovačkoj županiji, stigao u Zaprešić na svečanost otvorenja trga dr. Franje Tuđmana.

Grad Zaprešić je čvrsta utvrda HDZ-a, aktualni gradonačelnik Željko Turk na vlasti je već deset godina. U drugom krugu borit će se s SDP-ovim kandidatom Danijelom Saićem.

Pročitajte i ovo Ilustracija Uzrok za sad nepoznat Teška prometna nesreća kod Zaprešića: Jedna osoba poginula, dvije ozlijeđene Sebastijan kod Zaprešića Policija objavila tko je ubio dva psa dok su bili u šetnji s vlasnicom: "Ispalio je hitce..."

Premijer Andrej Plenković je večeras zajedno s gradonačelnikom otkrio spomenik prvom predsjedniku.

"Zaprešić je grad mladih ljudi, grad poduzetnika i siguran sam da će ovaj trg biti mjesto okupljanja, zajedništva i druženja. CIjenim sve što je naš prvi predsjednik napravio za neovisnost naše države i državničku mudrost u prijelomnim 90-ih godina", kazao je Plenković.

Građani Zaprešića odobravaju taj potez.

"Navečer prekrasno izgleda. Jedino što ostaje gorka pilula svim građanima Zaprešića to da je projekt koji je trebao koštati 6 milijuna kuna, narastao na 11", kaže Vjeran iz Zaprešića.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene