Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Andrej Plenković i danas se posvetio pripremama za drugi krug lokalnih izbora. Nakon turneje po karlovačkoj županiji, stigao u Zaprešić na svečanost otvorenja trga dr. Franje Tuđmana.


Grad Zaprešić je čvrsta utvrda HDZ-a, aktualni gradonačelnik Željko Turk na vlasti je već deset godina. U drugom krugu borit će se s SDP-ovim kandidatom Danijelom Saićem.

Vezani članci Nesreća u Zaprešiću (Foto: Filip Kos/PIXSELL) Automobil sletio s ceste u Zaprešiću, jedna osoba poginula Incident u Zaprešiću (Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL) Otac izbo bivšeg dečka svoje kćeri? O obračunu u Zaprešiću oglasila se i policija

Premijer Andrej Plenković je večeras zajedno s gradonačelnikom otkrio spomenik prvom predsjedniku.

"Zaprešić je grad mladih ljudi, grad poduzetnika i siguran sam da će ovaj trg biti mjesto okupljanja, zajedništva i druženja. CIjenim sve što je naš prvi predsjednik napravio za neovisnost naše države i državničku mudrost u prijelomnim 90-ih godina", kazao je Plenković.

Građani Zaprešića odobravaju taj potez.

"Navečer prekrasno izgleda. Jedino što ostaje gorka pilula svim građanima Zaprešića to da je projekt koji je trebao koštati 6 milijuna kuna, narastao na 11", kaže Vjeran iz Zaprešića.