Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Opći porezni zakon i Zakon o financijskom poslovanju su vrlo važni zakoni te želimo čuti svaku sugestiju i primjedbu - rekao je Linić.


'Moramo riješiti sadašnje stanje u šest mjeseci. Ovo su vrlo važni zakoni te želimo čuti svaku sugestiju i primjedbu', rekao je ministar financija Slavko Linić na okruglom stolu kojeg je organizirala Hrvatska udruga poslodavaca, vezano uz Opći porezni zakon i Zakon o financijskom poslovanju.

Vezani članci Radovan Fuchs Ministar Fuchs potvrdio da će u nekim školama u potresom pogođenoj županiji drugo polugodište početi kasnije Koronavirus u školama - 2 Samoizolacija teško pada učenicima i vrtićkoj djeci: Stručnjakinja otkriva kako im možete olakšati tih 14 dana unutar četiri zida

'Uvodimo rok plaćanja od 60 dana, a za državu 30 dana. Ovo su vrlo važni zakoni te želimo čuti svaku sugestiju i primjedbu', rekao je Linić te dodao kako se situacija bitno mijenja.

>> Poslodavci: 'Plaćanje unaprijed' od strane države odlična stvar!

'Znamo koji su problemi i to su stvari koje mijenjamo', kaže ministar financija. (Agencija VLM) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.