Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen u Beogradu

Kuzmanoviću određen pritvor od 48 sati

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Milenku Kuzmanoviću, kojeg se sumnjiči da je umješan u ubojstvo Ive Pukanića, određen je pritvor do 48 sati.

Srbijanska policija u subotu je, u suradnji sa specijalnim tužiteljstvom za organizirani kriminal, uhitila Kuzmanovića u Beogradu, a u nastavku procesa očekuje se da će, uz kaznenu prijavu, biti izveden pred istražnog suca. Vjerojatno u ponedjeljak. Podsjetimo, Kuzmanović je još u studenom uhićen zbog sumnje da je iz Srbije donio eksploziv koji je korišten za atentat na Ivu Pukanića i Nikolu Franjića, kao i da je trebao omogućiti bijeg Robertu i Luki Mataniću nakon ubojstva.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Pokrenuo tužbu protiv Hrvatske Kuzmanović: Optužnica nije utemeljena na dokazima Slika nije dostupna Zanijekali krivnju Milovanović: Jocića i Kuzmanovića znam samo iz tiska

>> Beograd: Uhićen Milenko Kuzmanović

>> Bivši osumnjičenik za pomaganje atentatorima na Pukanića tuži Hrvatsku

No, zbog nedostatka dokaza, nakon 55 dana u hrvatskom pritvoru pušten je iz zatvora. Kuzmanović je bio i jedan od suradnika nedavno uhićenog Joce Amsterdama. Sreten Jocić, poznat kao Joca Amsterdam, uhićen je potkraj travnja u vili u elitnom beogradskom naselju Dedinju. Na saslušanju u policiji nakon uhićenja odbacio je sve sumnje da je umiješan u Pukanićevo ubojstvo, rekavši da je uvučen u policijsko-političke igre u Hrvatskoj. Specijalni sud u Beogradu mu je u srijedu 27. svibnja produljio pritvor za još dva mjeseca.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene