Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Branko Hrvatin, predsjednik Vhovnog suda, zatražio je sve podatke u vezi postupka koji se vodi protiv Miroslava Kutle jer se suđenje, čak i za hrvatske prilike, previše oteglo.


Povod za Hrvatinov postupak bio je podsjetnik medija koji su prije nekoliko dana objavili kako se protiv Kutlea vodi niz postupaka koji neuobičajeno dugo traju i za hrvatske prilike, piše Večernji list. Kutlin odvjetnik Rajko Mlinarić objašnjava kako  postupci za gospodarski kriminal dugo traju i protiv drugih osoba, a ne samo protiv njegova branjenika, nekadašnjeg tajkuna broj jedan u hrvatskoj privatizaciji.

>> 'Kutle nije vlasnik spornih Podravkinih dionica'

Vezani članci Švicarski franak, ilustracija - 1 Sud EU-a potvrdio pravno stajalište Vrhovnog suda u slučaju ništetnosti ugovora Slika nije dostupna 'Hrvatin je trebao reagirati i na Milanovićevu izjavu'

Ni sam Mlinarić ne zna točno koliko se postupaka vodi protiv Kutlea, jer ga ne brani na svim suđenjima. Točne podatke znat će Branko Hrvatin kojem je ovo prvi put da je zatražio podatke o jednom optuženiku. Večernji list dodaje kako zacijelo ni nema nikog drugog protiv koga bi se vodilo desetak kaznenih postupaka kao što se vodi protiv Kutlea.

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju