Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"

ZBOG IZJAVA NA TELEVIZIJI

Petar Pripuz podnio kaznenu prijavu protiv Miroslava Kutle

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zbog lažnog prijavljivanja kaznenog djela te iznude za nepostojeći dug, Petar Pripuz podnio je kaznenu prijavu protiv Miroslava Kutle, priopćio je vlasnik CIOS grupe.

Petar Pripuz u srijedu je priopćio da je Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnio kaznenu prijavu protiv Miroslava Kutle.

“Obavještavam vas da sam u pogledu tematike koja vas zanima protiv bjegunca pred hrvatskim pravosuđem Miroslava Kutle nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu u Zagrebu podnio kaznenu prijavu zbog kaznenog djela lažnog prijavljivanja kaznenog djela iz čl. 304., st. 3. KZ-a te kaznenog djela iznude za nepostojeći dug iz čl. 243. KZ-a.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna ODBJEGLI TAJKUN Miroslav Kutle o braći Pripuz: "Znam sve što su radili u gradu. Bandić je na početku karijere bio njihov projekt"

Isto tako sam sam protiv nekih novinara podnio privatnu tužbu kaznenog djela klevete iz čl.149.,st .1. i 2. KZ-a pred nadležnim Općinskim kaznenim sudom u Zagrebu", stoji u Pripuzovu odgovoru televiziji N1, na kojoj je u utorak navečer emitiran intervju s Miroslavom Kutlom.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Odbacio optužbe u aferi Agram Pripuz tvrdi da je radio u javnom interesu: "Na ulicama je vladao kaos jer se otpad nije odnosio"

 

U tom razgovoru Kutle je govorio o obitelji Pripuz te svom odnosu s njima, kao i pokojnom gradonačelniku Zagreba Milanu Bandiću, za kojeg je ustvrdio da je bio projekt braće Pripuz.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene