Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Grade se zečji nasipi

Prijete nove poplave: Kupa i Korana rastu više od 10 centimetara po satu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vodostaji karlovačkih rijeka Kupe i Korane u stalnom su porastu tako da je od od srijede na snazi pripremno stanje obrane od poplave za rijeku Kupu i Koranu.

Vodostaj Kupe izmjeren je na 585 centimetara u 8 sati u srijedu ujutro, gdje je zabilježen rast od 12 centimetara u svega jedan sat. Vodostaj Korane trenutno je na 584 centimetara, s istom tendencijom rasta, prenosi KAportal.

Pročitajte i ovo Odron stijene u Hrvatskoj Kostajnici (Foto: Dnevnik.hr) Stanje alarmantno Drama u Hrvatskoj Kostajnici, Plenković: "Kuće i ceste nestale su kao u filmu..." Slika nije dostupna BEZ NOVIH POPLAVA Vodeni val prošao Karlovac: "Situacija je pod kontrolom, nikakvih šteta ne bi trebalo biti"

Problemi s vodom na karlovačkom području većv sad su prisutni, a rijeka Korana se već izlila na dijelu Mekušanskog Polja, dok je slično i s rijekom Kupom nizvodno od grada.

Jučer su karlovački vatrogasci punili vreće s pijeskom i postavljali zečje nasipe u Orlovačkoj ulici, dok su noćas u Vojniću iz poplavljenog objekta lokalni vatrogasci pumpali vodu.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene