Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kukuriku se hvali

Brošura za prvu polovicu mandata: Evo što smo ostvarili

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Iz koalicije su poručili da im je na polovini prijeđenog puta jasno da ni druga polovina neće biti nimalo lagana.

Kukuriku koalicija pohvalila se rezultatima svog rada u prve dvije godine mandata. Na internetskoj stranici kukuriku.org povodom 'pola puta' nabrojali su sve što su, tvrde, ostvarili, a objavljena je i brošura uz poruku da im je "na polovini prijeđenog puta jasno da ni druga polovina neće biti nimalo lagana".

Pročitajte i ovo Mario Banožić Koristit će 6+6 Odvjetnica aktivirala Banožićev saborski mandat pa zatražila njegovo mirovanje. Prozvala i medije: "Ugrožavaju istragu" Sudski tumač Uhodavaju se Mjesecima ne mogu raditi jer im nedostaje - ministrov potpis: "Mnogima je to jedini izvor zarade"

"Između ostalog krećemo s dobro pripremljenim reformama državne uprave, zdravstva, obrazovanja i znanosti", poručili su i dodali kako je suočavanje s realnošću i visokim računima zatečene
neodgovornosti uvijek težak proces.

Pusić: Do kraja ovog mandata Vlada ne treba uvoditi nikakve nove poreze

"Na našoj je Vladi da taj proces učini što bezbolnijim za najšire slojeve društva. To i činimo.", objasnili su iz vladajuće koalicije.

Među uspjesima na samom vrhu stranice su, između ostalog, nelikvidnost smanjena s 44,6 na 34,0 mlrd. kuna, kamata za kredite u švocarcima manja za 30 post, poticaji za incestitre, fiskalizacija koja je uvela red u plaćanje gotovinom, uikinute povlaštene mirovine, objava lioste dužnika, 7000 lažnih primatelja socijalne skrbi manje...

"Dvije godine nakon što je Kukirku kolaicija formirala Vladu i počela realizirati prgram definiran Planom 21 Hrvatska se transformirala u zemlju čija je vlast odgovorna, racionalna i ne zatvara oči pred realnošću', tvrde vladajući  koji smatraju da je, nakon ulaska u EU, jedini preostali strateški zadatak stvoriti uvjete za ugodniji, sadržajniji i sigurniji život svih građana te za širenje područja ljudskih prava, individualnih sloboda i argumentiranog dijaloga.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene