Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Oproštajni koncerti

Nakon 47 godina popularni zagrebački klub zatvara svoja vrata

Koncert u KSET-u
Koncert u KSET-u Foto: Cropix
Ljubitelji koncerta gube još jedan prostor u gradu Zagrebu. Naime, KSET mora napustiti kotlovnicu u kojoj je smješten već 47 godina.

KSET će uskoro biti primoran iseliti se s lokacije na kojoj se nalazi već 47 godina. Riječ je, naravno, kako znaju svi zagrebački studenti, o bivšoj kotlovnici Fakulteta elektrotehnike i računarstva.

Kotlovnica više ne može biti KSET-ov dom jer u sklopu obnove fakulteta momentalno mora obustaviti svoj rad.

Pročitajte i ovo Tomislav Družak, državni tajnik u Ministarstvu turizma i sporta Vlada osudila nasilje Državni tajnik nakon nereda u Ateni: "To je bacilo strahovitu ljagu na našu državu, sportske djelatnike i naše sportaše"

Pročitajte i ovo Ubijen 29-godišnjak AEK-a ubijen 29-godišnjak VELIKA GALERIJA Huliganski incident u fotografijama: Pogledajte prizore Atene nakon tučnjave

"To ne znači da pogon KSET-a staje jer niti su prazne zgrade grad, niti je klub isključivo prostor. Od jeseni, grijemo se drugačije. A da bismo se nakratko pozdravili od našeg dosadašnjeg prostora, tu je ciklus koncerata Pozdrav kotlovnici kao zahvala svima koji su kroz godine pomogli i doprinijeli klubu: svim posjetiteljima i glazbenicima, volonterima, suradnicima i sponzorima. Ovo je pozdrav prostoru, ne i klubu", poručili su KSET-ovci.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene