Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Val za valom

Kreće novi toplinski udar, temperature i do +40!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za one kojima je već danima prevruće, na žalost nema dobrih vijesti. Temperature zraka i mora ostaju visoke dok bi u unutrašnjosti tek u utorak mogla pasti kiša.

U nedjelju nas očekuje još jedan vruć i sparan dan. Ujutro ćemo u unutrašnjosti mjeriti temperature oko 20 stupnjeva, a na Jadranu i do 25 °C, a kako će dan odmicati biti će sve toplije.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna A još nisu rekordne VIDEO Sve toplije i toplije, temperature sve bliže + 50... Slika nije dostupna Vremenska prognoza Vrhunac toplinskog vala tek dolazi, pripremite šešire i boce vode

U unutrašnjosti će poslijepodne biti od 33 do 38 stupnjeva, koliko bi moglo biti izmjereno u Slavoniji. Mjestimice bi mogao zapuhati lagani jugozapadnjak.

Na sjevernom Jadranu očekuju nas temperature između 31 i 35 °C uz umjeren jugozapadnjak, a na južnom Jadranu mjerit će se i do 36 stupnjeva, a u zaleđu i do 40 °C.

>> Evo zašto su visoke temperature toliko opasne

Ukoliko se odlučite osvježiti u moru, mogli bi se iznenaditi jer će temperature mora biti i do 28 stupnjeva.

Prvo osvježenje na kopnu bi moglo doći tek u utorak za kada se predviđaju mjestimični pljuskovi s grmljavinom. Istru osvježenje također čeka u utorak, dok će u Dalmaciji i dalje biti sunčano i vruće.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene