Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ogradila se od izjave glasnogovornika

Kosor: Neka Pavić protumači svoje riječi

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor popustila je pritiscima novinara i oporbe oko izjave glasnogovornika Vlade Mladena Pavića o tome tko je financirao nasilne prosvjede. Kratko je poručila novinarima da odgovore potraže kod samog Pavića.

Na pitanje našeg novinara premijerki Kosor oko SDP-ovog traženja objašnjenja izjave glasnogovornika Vlade da je oporba one koji stoje iza nasilnih prosvjeda, premijerka je dala i konkretan odgovor - da se pita samog glasnogovornika Pavića. 'O svemu treba pitati glasnogovornika Vlade Pavića da on protumači svoje riječi', rekla je Kosor.

Pročitajte i ovo Andrej Plenković, Predsjednik Vlade Republike Hrvatske Govorio i o obnovi Plenković poslao poruku BiH pa poručio: "Naša flota jedna je od najvažnijih na Mediteranu" Ministri - 4 U obilasku države HDZ-ovi ministri se rastrčali po cijeloj Hrvatskoj, ali tvrde da nisu u kampanji: "To su redovne aktivnosti"

>> Kosor: Hrana neće poskupjeti, građani mogu biti mirni

>> VIDEO: Divljanje huligana, Vlada krivi 'neke oporbene stranke'

Premijerka je odgovor dala nakon radnog sastanka s predsjednikom Republike Ivom Josipovićem, koji je održan u prostorijama MORH-a.

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene