Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izbjegla odgovoriti na druga pitanja

Kosor: Hrana neće poskupjeti, građani mogu biti mirni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Premijerka Jadranka Kosor nakon sastanka o poskupljenju hrane vješto je izbjegla odgovor na sva pitanja koja nisu bila vezana uz temu poskupljenja.

'Danas smo čuli umirujuće tonove i nikakvog razloga za bilo kakav strah u trom smislu nema', istaknula je premijerka Kosor i dodala kako su svi u Vladi svjesni težine gospodarske krize te da će svaki ministar dati svoj doprinos da se teret krize lakše podnese.

Pročitajte i ovo Plakat SDP-a Parlamentarni izbori Što mislite o zabavnoj strani kampanje? Pogledajte kako ste glasali u Dnevniku Nove TV Ilustracija Pripremite se Mislite da su cijene hrane otišle u nebo? Zbog ovog razloga ona će i dalje poskupljivati

Na pitanje je li do poskupljenja hrane došlo zato što je država preskupa, premijerka Jadranka Kosor upoznala je novinara s temom sastanka.

'Tema današnjeg sastanka bilo je pitanje, kao što su mnogi mediji najavljivali, hoće li doći do poskupljenja osnovnih prehrambenih artikala. Odgovor je da neće. Cijene hrane neće rasti', istaknula je Kosor. Dodala je da je to za nju, kao premijerku, najvažnije jer je to i bila tema sastanka. 'Građani mogu biti mirni', rekla je Kosor.

>> 'U RH nije došlo do značajnog poskupljenja hrane'

Na to je upitana mogu li građani biti mirni zbog stanja koje je u zadnje vrijeme u zemlji. 'Odgovorila sam vam na pitanje koje je bilo vezano za temu sastanka. A to je, sasvim sigurno, važna poruka za gospodarski i socijalni trenutak Hrvatske', rekla je Kosor.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene