Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'Salsa filarmonica'

Održan 'Koncert za život' u Lisinskom - sjećanje na Anu Rukavinu i Vjekoslava Šuteja

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Održan je sada već tradicionalni koncert za Zakladu Ana Rukavina pod nazivom 'Koncert za život'. Koncert je održan u organizaciji Zagrebačke filharmonije i uz medijsku podršku partnera Zaklade Nove TV.

Koncert se održava u sjećanje na Anu i maestra Vjekoslava Šuteja, a pod visokim pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske, prof. dr. sc. Ive Josipovića i pod pokroviteljstvom Grada Zagreba.

Pročitajte i ovo Marija Rukavina DO KRAJA PROSINCA ZOVITE 060 9000 Na koncertu "Želim život" prikupljeno ukupno više od milijun kuna! "Nemam riječi kojima bih zahvalila tisućama dobrih ljudi" Slika nije dostupna TRI DANA DO 16. KONCERTA "ŽELIM ŽIVOT" Humanitarni božićni koncert "Želim život" uz poznate hitove najvećih hrvatskih zvijezda

Na programu ovogodišnjeg koncerta bila je „Salsa filarmonica“, a izveo ju je orkestar Zagrebačke filharmonije pod vodstvom maestra Alana Bjelinskog uz solističke nastupe nezamjenjivog latinoameričkog glazbenika i pokretača latino scene u Hrvatskoj Ricarda Luquea i Olvide Ruiz Castellanos, pjevačice karakterističnog kubanskog zvuka i načina pjevanja. Dinamičnim vokalnim izvedbama na pozornici su se pridružili i vrhunski salsa plesači.

Upravo temperamentnim i životnim ritmovima salse proslavilo će se ono, svima nama najdragocjenije – život! Cijena ulaznica bila je jedinstvena i iznosila 50 kuna, a sav prihod prikupljen od prodaje karata namijenjen je za daljnji rad Zaklade Ana Rukavina.

Zaklada Ana Rukavina svojim djelovanjem nastoji jačati osjećaj građanske solidarnosti i osnažiti filantropske vrijednosti u zajednici. S početnih 150 građana upisanih u Registar dobrovoljnih darivatelja krvotvornih matičnih stanica, neumornim radom Zaklade taj je broj danas povećan na 37.881. Time je omogućeno 25 transplantacija donora iz Hrvatskog registra za pacijente u Hrvatskoj i inozemstvu čime je bolesnima i njihovim obiteljima darovana nova nada i prilika za život.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene