Obavijesti Video Pretražite Navigacija
"NEPRIHVATLJIVE KRITIKE"

Kolinda Grabar-Kitarović poslala pismo Miloradu Pupovcu, pogledajte što mu je sve poručila

Milorad Pupovac (Foto: Dnevnik.hr/Screenshot)
Milorad Pupovac (Foto: Dnevnik.hr/Screenshot) Dnevnik.hr/Screenshot
Aktualno Galerija +0 Milorad Pupovac (Foto: Dnevnik.hr/Screenshot) Galerija 1/1 >>
Kolinda Grabar-Kitarović istaknula je i da "sa žaljenjem zaključuje kako gospodin Pupovac nije pozorno pročitao njezino pismo iz 2016. godine, te ga u cijelosti ponavlja".

Predsjednica RH Kolinda Grabar-Kitarović uputila je danas pismo Miloradu Pupovcu, u kojem ga obavještava da "s pozornošću prati njegove javne istupe u kojima na potpuno neprimjeren, neprihvatljiv i zlonamjeran način kritizira Republiku Hrvatsku".

Pročitajte i ovo Kampanja presica SDSS-a Pupovac odgovorio zašto je glasao za Turudića Slika nije dostupna Zabrinut onime što je čuo Aleksandar Vučić: Razgovarao sam s Pupovcem

Istaknula je i kako "sa žaljenjem zaključuje kako gospodin Pupovac nije pozorno pročitao njezino pismo iz 2016. godine, te ga u cijelosti ponavlja".

"Držim to svojom obvezom i zbog desetak tisuća pripadnika srpske nacionalnosti koji su, braneći svoju domovinu Hrvatsku od velikosrpskih agresora, potvrdili domoljublje i nikada ga nisu narušili moralnim patroniziranjem, a posebice ne političkim ucjenjivanjem, iako imaju pravo i obvezu kao državljani Republike Hrvatske ukazivati na potencijalne anomalije koje su nažalost sastavni dio odrastanja svakog društva, ali ne u mjeri kako bi neki željeli prikazati i time naštetiti državi u kojoj žive", stoji u dopisu Predsjednice.

Pismo koje je Grabar-Kitarović poslala Pupovcu prije tri godine možete pročitati u nastavku.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene