Obavijesti Video Pretražite Navigacija
I političari se opraštaju

'Sve je to balada o prolaznosti. Vidi se to jasno kad odlaze najveći.'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Arsen Dedić tijekom svoje karijere dirnuo je mnoge...

Predsjednik Vlade Zoran Milanović napisao je da je rastužen viješću o smrti pjesnika, glazbenika i skladatelja Arsena Dedića, koji je svojim kantautorstvom na najljepši način obilježio pola stoljeća hrvatske glazbe.

Pročitajte i ovo Krešendo: Jadranka Kosor, Vesna Pusić i Hrvoje Krešić KREŠENDO HRVOJA KREŠIĆA Pikanterije i političke izdaje: "Složila mi se slika da su ga imali u šaci, moj muž je zamalo pao u nesvijest" Slika nije dostupna OGLASILA SE JADRANKA KOSOR "KGK je besramna... S mandata veleposlanice u SAD-u otišla u NATO bez obavijesti Vladi i meni, i ostavila veleposlanstvo prazno"

„Izražavam njegovoj obitelji duboku i iskrenu sućut”, napisao je Milanović na Facebook stranici.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović izrazila je izraze sućuti obitelji Arsena Dedića.

 

[IZRAZ SUĆUTI] KGK - "Želim izraziti duboko žaljenje zbog odlaska Arsena Dedića, velikog skladatelja i čovjeka. Njegove...

Posted by Kolinda Grabar-Kitarović on Monday, 17 August 2015

A nekoliko tweetova bardu hrvatske umjetnosti uputila je i bivša premijerka Jadranka Kosor.

U povodu smrti istaknutoga hrvatskog glazbenika i umjetnika Arsena Dedića i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić uputio je njegovoj obitelji najiskrenije i najdublje izraze sućuti.

"S tugom sam primio vijest o odlasku Arsena, velikana hrvatske glazbene scene, svestranog umjetnika koji je ostavio neizbrisiv trag u srcima svih koji su ga poznavali osobno ili kroz glazbu kojom je doticao duše poklonika njegova stvaralaštva. U ovim preteškim trenucima gubitka supruga, oca, djeda, kantautora, legendarnog umjetnika i našega dragog sugrađana, nema riječi utjehe, ali ostaju sjećanja i uspomene, ostaju djela, stihovi i note koji su bezvremenski i vječni", stoji u sućuti zagrebačkoga gradonačelnika Milana Bandića obitelji Arsena Dedića.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene