Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Krstičevići posjeduju, između ostalog, dva stana, vrijedna ukupno gotovo 2,5 milijuna kuna, i ušteđevinu od 385 tisuća eura.


Potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević predao je Povjerenstvu za odlučivanje o sukobu interesa novu imovinsku karticu.

Vezani članci Slika nije dostupna Čeka se ispravno popunjena kartica: Damir Krstičević podnio novu imovinsku karticu pa ju povukao Slika nije dostupna Plenković o Krstičevićevoj imovinskoj kartici: ''Ne djeluje mi ovo tako dramatično''

Po podacima koji su navedeni, Krstičević je sa suprugom vlasnik stana od 120 kvadrata u Zagrebu, vrijednog više od 1,5 milijuna kuna, dok on osobno naveden kao vlasnik još jednog stana u Zagrebu, od 111 m2, također visoke vrijednosti - 927 tisuća kuna.

Supruga je upisana i kao vlasnica vikendice u Žaboriću, površine 120 m2 i vrijednosti 638 tisuća kuna. Krstičević je pak naveden i kao vlasnik garaže u centru Zagreba od 38 m2, vrijedne 75.000 kn, te građevinskog zemljišta u Remetama, procijenjene vrijednosti nešto manje od 600 tisuća kuna.

Što se pokretnina tiče, Krstičević ima VW Golf star sedam godina, a za suprugu nije navedeno posjeduje li vozilo. Nadalje, ministar ima i dionice HT-a, vrijedne nešto manje od devet tisuća kuna, a zajedno sa suprugom posjeduje ušteđevinu od čak 385 tisuća eura.

U svemu tome zanimljivo je da je kod gotovo svih stavki istaknuto da su mu u stjecanju pomogli roditelji, i to prodajom poljoprivrednih proizvoda i(li) poljoprivrednog zemljišta.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju