Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kod Vrbovskog i Ravne Gore usporeno i u koloni

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na autocesti A6 Rijeka-Zagreb prometuje se usporeno u koloni na dionici između čvorova Vrbovsko-Ravna Gora, a zbog vrlo gustog prometa i brojnih vozila u kvaru dolazi do zastoja na vijaduktu Hambarište te u tunelima Čardak i Podvugleš, izvijestio je popodne u 16,10 sati Hrvatski auto-klub.

Alternativni smjer je čvor Vrbovsko-Skrad-Delnice.

Pročitajte i ovo Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like Očekuje se i sutra Snijeg pada na višim predjelima Gorskog kotara i Like: Pogledajte koliko ga ima Slika nije dostupna Počele vikend-gužve na cestama

HAK upozorava vozače koji zastanu u tunelima da ne izlaze iz
automobila jer je to nedopušteno i vrlo opasno. Također upozorava vozače da zadrže najmanje 5 metara razmaka od vozila ispred, isključe motor te da ostanu u vozili.

Na autocesti A1 Zagreb-Split u smjeru mora promet je vrlo gust ali teče bez zastoja osim kod tunela Mala Kapela, gdje je kolona oko 3,5 kilometra i kod tunela Sv. Rok gdje je kolona 2 kilometra

Intenzitet promet iz unutrašnjosti je u opadanju, stoga je stanje na naplati Lučko u smjeru Karlovca normalizirano.

Na staroj karlovačkoj cesti, Ličkoj magistrali (D 1) i staroj cesti kroz Gorski kotar (D 3), promet je pojačan, a mogući su zastoji.

Zabrana prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 tona vrijedit će danas, 22. lipnja na Dan antifašističke borbe, od 14 do 23 sata.

U subotu zabrana je od 4 do 14 sati, u nedjelju od 12 do 23 sata, te na Dan Državnosti, 25. lipnja, od 14 do 23 sata.

Zabrane vrijede na važnijim državnim cestama, ali ne i na
autocestama.

Promet osobnih vozila pojačan je na graničnom prijelazu Kaštel.

Do 1. listopada za sav promet zatvoren je međunarodni granični prijelaz, Hrvatska Dubica-Bosanska Dubica. Moguće je koristiti susjedne međunarodne granične prijelaze: Jasenovac-Gradina i Hrvatska Kostajnica-Bosanska Kostajnica.

Osobna vozila u trajektnim lukama Zadar i Split te na pristaništima Prizna, Valbiska, Brestova i Jablanac čekaju duže na ukrcaj, a trajekti plove prema redu plovidbe.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene