Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Dvojica ribara 'zaradila' ogrebotine

Kod Visa teretni brod udario u ribaricu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Rano jutros kod otoka Svetac teretni brod je udario u ribaricu koja je manje oštećena na krmenom dijelu, a prema prvim informacijama, dvojica ribara zadobila su samo ogrebotine.

Jedanaest nautičkih milja sjeverno od otoka Svetac rano jutros oko 5:10 sati 133-metarski teretni brod 'LIM' zastave Saint Vincent and Grenadines, udario je u krmu ribarskog broda 'Peter Pan' luke upisa Rijeka, dužine 21,6 metara.

Pročitajte i ovo Požar na brodu Fremantle Highway Detaljno pregledan Ugašena vatra na teretnom brodu koji je prevozio automobile, ali opasnost još nije prošla Jahta pokosila ribaricu Teška nesreća Jahta pokosila ribaricu na moru, poginuo kuhar: Policija privela jednu osobu

>> Čiovo: Nasukala se motorna ribarica

Prema prvim informacijama, na ribarskom brodu, koji je u tom trenutku ribario, dva od četiri člana posade zadobili su ogrebotine. Na mjestu nesreće nije bilo onečišćenja mora, a brod je zadobio manja oštećenja na krmenom dijelu, priopćeno je iz Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture.

Ribarski brod je u plovnom stanju i upućen je u Primošten radi pregleda broda, očevida i saslušanja posade. Teretni brod „LIM“ u pratnji broda Pomorske policije upućen je na sidrište luke Šibenik, gdje će inspektori Lučke kapetanije Šibenik obaviti očevid i saslušati posadu. Na teretnom brodu, koji je bez tereta išao prema luci Kopar, nalazi se 14 članova posade, hrvatskih državljana, kaže se u priopćenju glasnogovornice ministarstva Marine Halužan. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene