Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Šteta u tisućama kuna

Kod Nuštra ukradeni znakovi upozorenja na MINSKU OPASNOST!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na području oko Nuštra pokraj Vinkovaca tijekom prošla dva mjeseca otuđeno je 18 znakova koji upozoravaju na minsku opasnost!

Na minsko-sumnjivom području oko Nuštra pokraj Vinkovaca tijekom svibnja i lipnja otuđeno je 18 znakova koji upozoravaju na minsku opasnost na tom području, pa je Hrvatskom centru za razminiranje (HCR) prouzročena materijalna šteta u iznosu od nekoliko tisuća kuna, izvijestila je danas Vukovarsko-srijemska policija.

>> Preminuo jedan od pirotehničara: 'Bio je među najboljima u Hrvatskoj vojsci'

Vrijednost oznake upozorenja na minsku opasnost mjeri se u stotinama kuna, no, njezin nestanak je mnogo skuplji od tog iznosa, jer se slučajni prolaznik može naći, na po život opasnom terenu, navodi policija.

Ujedno se upozoravaju građani da je uklanjanje ili oštećenje oznaka upozorenja na minsku opasnost kažnjivo, kao i neovlašteni ulazak u minski sumnjivo područje.

Na području Vukovarsko-srijemske županije minski sumnjivo je još oko 38 četvornih kilometara uglavnom šumskih površina te manjim dijelom poljoprivrednog zemljišta. (Hina)

Pročitajte i ovo Kamion se zabio u kuću kod Vinkovaca zabio se u kuću FOTO Šokantno svjedočanstvo: "Zatresla se kuća, žena vrišti i plače, pao je krov na dijete" Slika nije dostupna Centar za razminiranje OPASNOST OD MINA 'Ništa ne prepuštamo slučaju'

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene