Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pametan narod

Kerum: Mi smo pametni i bogati, kod nas nema krize

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Poduzetnici su u strahu, stalno ih se proziva, prijeti, naziva ih se ovakvim i onakvim ljudima, a oni zapošljavaju. Poduzetnici su najzdravija snaga društva, a stalno su u strahu zbog tolikih kritika, razmišljaju da odustanu od svega. Građani su u krizi i neimaštini i upiru u Vladu, a ona želi skinuti odgovornost sa sebe i da bi nekog objesili na stablo koriste medije.

Napravit će 20-30 afera da se netko progoni, prije parlamentarnih izbora, objasnio je splitski gradonačelnik Željko Kerum gostu grada Bo Ericu Weberu, veleposlaniku kraljevine Danske, u četvrtak u Banovini, piše Slobodna Dalmacija. 'Imam stav i mišljenje da smo mi pametan i bogat narod i bogata država, među najbogatijima u Europi. Kod nas krize uopće nema. Ne prihvaćam da me itko sažaljeva', povjerio se gradonačelnik veleposlaniku.

Pročitajte i ovo Zlatna poluga I banke ulažu Zlato nikad nije bilo skuplje, a cijena će mu još porasti. I ne, to nije dobra vijest Kim Jong Un Problematično izvješće Sjeverna Koreja protiv G7: "Oni su glavni izvor opasnosti za globalni mir"

Gradonačelnika je naime povrijedilo ponašanje slovenskih novinara koji su došli u Split pratiti za četvrtak najavljen prosvjed kojega nije bilo, a gradonačelniku je izgledalo kao da je novinarima žao zbog toga. 'Strani mediji prikazuju kao da smo pred bankrotom', požalio se gradonačelnik Kerum veleposlaniku. Objasnio mu je i da naša poljoprivreda i brodogradnja trebaju državne subvencije jer mi ne možemo živjeti samo od turizma. Problem je međutim što se novac u nas troši nenamjenski pa je tako Brodosplit gubitaš dok kooperanti ostvaruju profite.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene