Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Poduzetnici su u strahu, stalno ih se proziva, prijeti, naziva ih se ovakvim i onakvim ljudima, a oni zapošljavaju. Poduzetnici su najzdravija snaga društva, a stalno su u strahu zbog tolikih kritika, razmišljaju da odustanu od svega. Građani su u krizi i neimaštini i upiru u Vladu, a ona želi skinuti odgovornost sa sebe i da bi nekog objesili na stablo koriste medije.


Napravit će 20-30 afera da se netko progoni, prije parlamentarnih izbora, objasnio je splitski gradonačelnik Željko Kerum gostu grada Bo Ericu Weberu, veleposlaniku kraljevine Danske, u četvrtak u Banovini, piše Slobodna Dalmacija. 'Imam stav i mišljenje da smo mi pametan i bogat narod i bogata država, među najbogatijima u Europi. Kod nas krize uopće nema. Ne prihvaćam da me itko sažaljeva', povjerio se gradonačelnik veleposlaniku.

Vezani članci Energenti: Ilustracija - 1 Pogledajte koliko su naftne kompanije zaradile u energetskoj krizi, imaju ogromnu dobit: "Ovo je ratni profit" Ilustracija Mjesečno za energiju izdvajaju kao ranije u cijeloj godini: "Ako nešto ne poduzmemo, prijeti nam zima deindustrijalizacije"

Gradonačelnika je naime povrijedilo ponašanje slovenskih novinara koji su došli u Split pratiti za četvrtak najavljen prosvjed kojega nije bilo, a gradonačelniku je izgledalo kao da je novinarima žao zbog toga. 'Strani mediji prikazuju kao da smo pred bankrotom', požalio se gradonačelnik Kerum veleposlaniku. Objasnio mu je i da naša poljoprivreda i brodogradnja trebaju državne subvencije jer mi ne možemo živjeti samo od turizma. Problem je međutim što se novac u nas troši nenamjenski pa je tako Brodosplit gubitaš dok kooperanti ostvaruju profite.

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju