Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nije dugo trebalo splitskom gradonačelniku da odgovori ministru zdravstva Darku Milinoviću na jučerašnju poruku kako HDZ neće tolerirati Kerumovo ponašanje prema ženama vijećnicama HDZ-a u gradskoj vlasti.


'Ako je itko fin prema damama, onda sam to sam ja. Tako me naučila mater. Imam tri sestre i jako sam pažljiv prema damama', izjavio je splitski gradonačelnik Željko Kerum. To je ujedno i direktan odgovor na jučerašnju poruku ministra zdravstva Darka Milinovića, koji ga je prozvao za skandalozan odnos prema HDZ-ovim vijećnicama u gradskoj skupštini te odnosa prema ženama općenito.

Vezani članci Snijeg u Alpama, ilustracija Tragedija u Alpama: Dvije žene se smrznule, muškarac prevezen u bolnicu Marija Selak Raspudić COVID kriza u Hrvatskoj više je pogodila žene nego muškarce: "Jedna od pet žena izgubila je posao"

>> 'Kerumovo ponašanje je skandalozno'

Kerum je dodao kako mu je jasno da on HDZ-u i SDP-u nije po volji, ali im je i poručio neka pričekaju još četiri godine. 'Oni ukupno imaju sedam, a ja devet vijećnika. To je njihov problem', zaključio je Kerum.

Kerum je rekao da su poduzetnici nezaštićena vrsta, posebno oni daleko od politike. Dodao je kako u Hrvatskoj vlada antipoduzetnička klima i kako se mediji vesele kad netko od njih propadne. 'Uzdajte se u se i u svoje kljuse', poručio je na kraju poduzetnicima Kerum.