Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Policija izvijestila DORH

Kerum 69-godišnjaku: 'P... ti mile matere, ti si nitko i ništa, ubit ću te kad tad'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Orel Bračulj policiji je prijavio da mu je smrću prijetio splitski gradonačelnik Željko Kerum. Govorio mu je da će ga zadaviti i psovao mu je majku.

Željko Kerum jučer je u Splitu izgubio živce i izvrijeđao 69-godišnjeg Bračulja, koji je događaj ispričao policiji i novinarima.

Pročitajte i ovo Ilustracija Sumnjiva smrt zviždača Otkrio je opasne tajne velike kompanije: Sada je pronađen mrtav na parkiralištu Slika nije dostupna Bračulj dao iskaz DORH ispituje prijavu protiv Keruma zbog prijetnji

Bračulj kaže da je jučer prilikom ulaska u trgovački centar Joker nosio kantu s ribom. U Centru je želio popiti kavu, te je kantu s ribom za mačku i torbu stavio na stolac u kafiću i otišao pozvati knobara. Taj je prizor vidio Kerum i jako se razljutio.

>> Kerum rasprodaje imovinu u Zagrebu

'Pogledajte da u kanti slučajno nije bomba, rekao je Kerum svojim zaštitarima', ispričao je Bračulj, a kad je 69-godišnjak odgovorio da je sve u redu, da su to njegova kanta i torba, Kerum mu je počeo psovati majku i prijetio da će ga zadaviti.

'Rekao mi je 'p... ti mile m...,  j... ti majku us..., ti si nitko i ništa, ti si agent UDBE, ubit ću te kad tad, sigurno'. Tada me htio fizički napasti, a napad su spriječili njegovi tjelohranitelji', ispričao je Bračulj.

Na zahtjev novinara da komentira ove optužbe Kerum je rekao da ne želi komentirati takve stvari te da ima važnijeg posla u životu. Kako doznajemo, policija vrši izvidne radnje i podnijet će posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene