Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Nezadovoljan odgovorom ministra turizma Darka Lorencina, HSS-ov vijećnik Željko Obajdin je za govornicom Skupštine Karlovačke županije poderao papir s ministrovim odgovorom na njegovo pitanje što namjerava poduzeti s Hrvatskim olimpijskim centrom Bjelolasica.


'Ministar Darko Lorencin nije mi dgovorio što će se poduzeti s HOC Bjelolasicom. Dobio sam informaciju da HOC ide u stečaj, a u Sveticama u Zagrebu se gradi nogometni centar. Pa mi imamo Bogom danu Bjelolasicu, ne samo u zimi, nego i za visinske pripreme. Mi smo mala zemlja, a sve uvijek gradimo ponovno, ispočetka, valjda zato jer je to Zagreb', istaknuo je Obajdin.

Vezani članci Stranke na vlasti u županijama Žustra borba za pozicije šefova županija: "Ako netko tko uopće tu ne živi uspije u uvjeriti ljude da mu daju povjerenje, znači da ja nisam dobro radio posao" Lokalni izbori, ilustracija I prije izborne nedjelje u ovim se mjestima zna tko je pobjednik

Žalosno je, kazao je, da je u požaru uništen dio infrastrukture HOC-a, te upitao što će biti s ostalim dijelom, poput vodovoda, kanalizacije, raznih kablova. Ministar mu je, rekao je, u odgovoru samo taksativno nabrojao što se tamo dogodilo. 'To nije odgovor, to je odgovor za okrugli registrator', poručio je.

Kajin: 'U Istri se novac izvlači puno suptilnije nego u aferi Fimi media'

SDP-ov vijećnik Boris Ožanić (SDP) osudio je Obajdinovo deranje papira, neprihvatljivim ocijenivši i to što nitko od vijećnika takav čin nije kritizirao, pa ni predsjednik Skupštine Željko Bokulić (HSP AS).

'Vijećnik Obajdin je na javnom mjestu potrgao službeni dokument. Ovo mjesto ima svoje dostojanstvo, čast i ponos. Ovim načinom komunikacije nećemo napredovati. Imamo ministre kakve imamo i moramo s njima surađivati. Ja sam 12 godina surađivao s HDZ-ovim ministrima', rekao je Ožanić.

Prozvani Bokulić odgovorio je da vijećnik Obajdin 'valjda smatra da je to trebao učiniti'. Taj njegov postupak, dodao je, može se komentirati, ali svatko odgovara sam za svoje riječi i djela. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook