Obavijesti Video Pretražite Navigacija
'O Crnoji odlučuje premijer'

Karamarkova poruka braniteljima iz Savske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Branitelji iz Savske danas su održali konferenciju za medije, no nakon toga se oglasio i Tomislav Karamarko.

Nakon današnje pressice branitelja iz Savske na Facebooku se oglasio i Tomislav Karamarko koji je ranije sudjelovao na prvoj sjednici Oreškovićeve vlade. Braniteljima je poručio kako bi volio da su pokušali saznati je li istina da je on jučer rekao kako će branitelji krenuti u rat ako se smijeni Miju Crnoju s pozicije ministra branitelja.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati Tomislav Karamarko na općem saboru HDZ-a govorio i o svojoj kandidaturi Karamarko savjetuje vodstvu HDZ-a da osnuje Domoljubnu koaliciju broj dva

Odluku o Crnoji će, kaže Karamarko, donijeti premijer.

'Nikad nisam izjavio da će branitelji krenuti u rat ako ministar Crnoja bude smijenjen. Takva objava na jednom domaćem portalu obična je laž. Volio bih da su branitelji iz šatora u Savskoj pokušali saznati jesam li to rekao prije nego su sazvali svoju konferenciju za medije. O ministru Crnoji odlučit će premijer na temelju procjene je li u ovom slučaju prekršen zakon, a u skladu sa svim demokratskim običajima i načelima pravne države. Ničije prijetnje, laži ili pritisci to ne mogu promijeniti. Također, nitko u Vladi neće nasjedati na provokacije po kojima bismo trebali smjenjivati ministra prije nego nedvojbeno ustanovimo da li se on ogriješio o zakon', napisao je Tomislav Karamarko u statusu.

 

[NEĆEMO POPUŠTATI PRED PRITISCIMA I PROVOKACIJAMA]Nikad nisam izjavio da će branitelji krenuti u rat ako ministar...

Posted by Tomislav Karamarko on Thursday, 28 January 2016

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene