Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sretan zbog Pelješkog mosta

Karamarko: Milanovićeve doskočice više nitko ne razumije

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na upit što misli o slovenskim prijetnjama vezano za Ljubljansku banku i neprihvaćanje ratifikacije pristupnog ugovora, Karamarko je odgovorio kako je riječ o reprizi slovenskog stava

' Milanović je pun nekakvih doskočica koje više nitko u Hrvatskoj ne razumije. Ja razumijem njegovu ljutnju, jer on je uz veliku buku pristao otvoriti mogućnost nastavka izgradnje pelješkog mosta. Naravno, on ne može reći da je oporba bila u pravu kada kako to nije domoljubni čin. Drago mi je što su promijenili stav, to je naš veliki uspjeh', rekao je predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko za današnjeg posjeta etno selu Stara Kapela u Brodsko-posavskoj županiji.

Pročitajte i ovo Tomislav Karamarko "Dvojio sam..." Oglasio se Karamarko: Objasnio kako bi HDZ mogao dobiti izbore i s kime bi trebao koalirati Andrej Plenković i Tomislav Karamarko - 1 zakuhalo pred izbore Povratak otpisanog? Komunikacijski stručnjak o neočekivanom gostu na skupu HDZ-a i novom sloganu

>> Zeleno svjetlo za Pelješki most iz EU! Sad je sve na nama!

Tako je odgovorio na novinarsko pitanje što misli o premijerovim kritikama kako je HDZ bio prilično neodgovoran glede izgradnje pelješkog mosta i kako su se radovi redovito otvarali uoči izbora.

'Slažem se da proces ratifikacije treba odvojiti od onoga što se naziva bilateralni problemi, jer mi vrlo lako možemo potegnuti i pitanje Svete Gere. To je nesporno hrvatski teritorij na kojemu se nalaze slovenski vojni objekti, i to vrlo specifični. Uostalom, čini mi se da im je to i Bruxelles preporučio',  rekao je Karamarko. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene