Obavijesti Video Pretražite Navigacija
drama još traje

Vozač nam otkrio zašto je kamionima blokirao ulaze u zgradu osiguranja

Kamionima blokirao ulaze, Split 2 (Foto: Dalmatinski portal)
Kamionima blokirao ulaze, Split 2 (Foto: Dalmatinski portal) Dalmatinski portal
Aktualno Galerija Kamionima blokirao ulaze, Split 2 (Foto: Dalmatinski portal) Kamionima blokirao ulaze, Split 2 (Foto: Dalmatinski portal) Foto: Dalmatinski portal Kamionima blokirao ulaze, Split 3 (Foto: Dalmatinski portal) Kamionima blokirao ulaze, Split 3 (Foto: Dalmatinski portal) Foto: Dalmatinski portal +0 Kamionima blokirao ulaze, Split 1 (Foto: Dalmatinski portal) Galerija 1/3 >>
Nezadovoljan zbog nemogućnosti naplate štete, blokirao je kamionima ulaze u osiguranje i - otišao.

Vlasnik građevinske tvrtke Bešlić blokirao je kamionima ulaze u zgradu Euroherc osiguranja na Kmanu, piše Dalmatinski portal.

Pročitajte i ovo Motociklist naletio na pješaka Vozači, oprez! Prometna nesreća u Splitu: Ima ozlijeđenih, dio ceste zatvoren za sav promet Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Neslužbeno se doznaje da je vlasnik tvrtke Bešlić nedugo nakon blokade osiguravajuće kuće pozvan na razgovor u upravu Euroherca na kojem bi se trebao postići dogovor.

Vozač kamiona s kojim smo razgovarali potvrdio je kako su pregovori s osiguravajućom tvrtkom u tijeku. "Još smo u pregovorima s osiguranjem oko naplate police. Bit će to sve dobro. Kamione ćemo maknuti, neka ih još malo. Trenutno ne možemo s njima nikud jer su ključevi izgubljeni", kazao je za DNEVNIK.hr .

Zgrada blokirana u 7 sati ujutro

Policija je dobila dojavu u ponedjeljak oko 7 sati ujutro da su dva teretna vozila blokirala ulaz u zgradu u Varaždinskoj ulici.

Jedno je vozilo parkirano na ulazu u garažu, a drugo ispred glavnog ulaza u zgradu. Kamione je parkirao i otišao s mjesta događaja, a razlog zbog kojeg se odlučio na ovaj potez navodno je nemogućnost naplate štete od te osiguravajuće kuće.

Tim povodom smo ranije pričali s osobom koja tvrdi kako je upravo ona parkirala kamione na ulaz. Kako nam je rekao sugovornik, on je odgovoran za incident koji se dogodio.

"Blokirao sam ulaze i sad čekamo da se riješi ova situacija. Kamioni su još uvijek pred ulazima i policija je tamo. Ja sam svoje kamione parkirao tamo, razgovarao s policijom i otišao", kazao je naš sugovornik.

Ogorčen jer ne može naplatiti policu koja je plaćena

Kako dodaje, policija ga je pustila a da prije toga nije maknuo kamione. "Čekamo rješenje o sporu koji imamo. Odbili su mi platiti odštetu. Imaju desetke odvjetnika koji se brinu oko toga da ne moraju platiti ljudima štetu. Ujutro smo u 8 sati platili policu, sve riješili, popodne se dogodila prometna nesreća, a oni kažu kako polica vrijedi tek od sutradan. To je prijevara", kazao je naš sugovornik. O kojem se iznosu štete radi, nije htio odgovoriti.

Ogorčen je, kako kaže, jer je polica uredno plaćena, a štetu ne može naplatiti. Policija je potvrdila kako je u tijeku postupanje. Kaže kako je spornu policu sklopio prije godinu dana s Eurohercom. Nakon godinu dana pregovora, štetu nije uspio naplatiti. Tvrdi kako se osiguranje poziva na to da polica počinje vrijediti tek 24 sata nakon što je sklopljena.

Dodaje kako mu se nitko od osiguranja nije javio. Policija mu je naložila da makne kamione, no on to odbija napraviti.

"Naši djelatnici su na mjestu događaja i u tijeku je postupanje. Više ćemo znati kada stupimo u kontakt s osobom koja je parkirala vozila", kazala je glasnogovornica splitske policije Ana Čepić.
 
"Policijski službenici su na mjestu događaja. Utvrđeno je da su vozila nepropisno parkirana. Ulaz i izlaz u garažu zgrade je onemogućen, dok je ulaz i izlaz ljudi u zgradu omogućen pa nisu ugrožene osobe", dodala je. Doznajemo da će vozač kamiona biti kažnjen u prekršajnom postupku zbog nepropisnog parkiranja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene