Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nevjerojatan slučaj

VIDEO Društvene mreže poharala luđačka vožnja kod Sinja: "To je moja uskoro bivša supruga, u punom gasu zaletjela se prema meni"

Rizična vožnja
Rizična vožnja Foto: Facebook
Jučer objavljena snimka opasnog pretjecanja šokirala je sve one koji su je vidjeli, a sada priča dobiva i nastavak. Javio se čitatelj koji je zamalo nastradao i tvrdi da ga je supruga pokušala oboriti.

Na stranici Prometne zgode i nezgode objavljena je snimka vjetrobranske kamere koja je zabilježila vozačicu crvene Seat Ibize koja pretječe preko pune crte i jedva uspijeva izbjeći vozila iz suprotnog smjera. Nakon toga se vratila u svoju traku i nastavila voziti iza motociklista.

On se javio portalu Dalmacija Danas tražeći pomoć. Tvrdi da je vozačica njegova supruga koja ga je namjerno pokušala oboriti s motora.

"Moje ime je Petar i vozač sam motora, kojim sam upravljao ispred vozača koji je snimio ovu opasnu vožnju vozačice u crvenoj Seat Ibizi, koja je moja uskoro bivša supruga. Nakon što je krenula pretjecati preko pune crte, u punom gasu zaletjela se prema meni na motoru. U okuci me pokušala oboriti s motora, što je zasigurno zabilježeno na kameri ovog vozača", poručio je motociklist.

 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene