Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pripreme za jesen

Vlada donijela nekoliko odluka koje će razveseliti roditelje školaraca: "Zasad sve teče prema planu"

Vlada je na današnjoj sjednici donijela nekoliko odluka koje će razveseliti školarce i roditelje.

Vlada je na današnjoj sjednici donijela odluku da će, osim za osnovnoškolce, osigurati besplatne udžbenike za dio srednjoškolaca čije obitelji imaju niska primanja.

Osim toga, oko 14.400 učenika koji sudjeluju u cjelodnevnoj nastavi, eksperimentalnom programu koji počinje ove jeseni, dobit će i drugi pribor za školu.

"To zasad sve teče prema planu. Ja se nadam da će većina toga biti napravljena do početka godine. Možda će neki radovi ili oprema kasniti, ali ja se nadam da neće. Koji put je problem u isporukama, na primjer, opreme za kuhinje", rekao je ministar obrazovanje Radovan Fuchs.

Pročitajte i ovo Ilustracija Za još jednom se traga Mještani u strahu nakon užasa u malom selu u susjedstvu: Žena u šumi pronađena polugola i vezana

Pročitajte i ovo Trg Stjepana Radića Velika Gorica Pred prolaznicu Užas u Velikoj Gorici: "Žena kroz prozor na drugom katu bacila štene, već je bacila mačku!"

"U međuvremenu, dok se sve to ne posloži, instalira ako se radi o kuhinjama, škole će – i mi smo u kontaktu s osnivačima – naći alternativno rješenje za prvih mjesec ili dva", dodao je.

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene