Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Kamatari predali Fini novac koji im je vratio ubojica

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policija je do danas uspjela pronaći gotovo cijeli iznos novca koji je opljačkan iz poslovnice Fine u Đurđevcu prije desetak dana, kada je nestalo ukupno 321.700 kuna.

Nakon uhićenja Dražena Dorčeca, koji je osumnjičen za pljačku i dvostruko ubojstvo, u njegovoj je klijeti nedaleko od Kalinovca, u krušnoj peći, pronađeno oko 180.000 kuna s Fininim oznakama.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna davali zajmove i vršili pritisak U policijskoj akciji uhićena dvojica kamatara Slika nije dostupna Tužne priče SKRIVENA KAMERA: Ovako djeca otplaćuju dug roditelja!

Osobe kojima je Dorčec nakon krvave pljačke vratio posuđen novac, kako se neslužbeno doznaje, u međuvremenu su se sami počeli javljati Fini i policiji pa su do danas vratili više od 130.000 kuna.

Dok su iz zagrebačkog središta Fine odbili govoriti o dosad pronađenom novcu, u koprivničkoj je policiji potvrđeno da sada imaju gotovo cijeli iznos.

- Nedostaje samo manji iznos. Točno je da su ljudi nakon uhićenja osumnjičenika sami vraćali taj novac, ali o potankostima zasad ne možemo govoriti - napomenuo je danas Robert Vulić, glasnogovornik koprivničke Policijske uprave.

Izvori iz Đurđevca otkrivaju pak kako su dio Finina “krvavog” novca vratili i lokalni kamatari koji su Dorčecu, teškom ovisniku o sportskim kladionicama, posudili novac uz pozamašnu proviziju. No javili su se i Dorčecovi poznanici koji su mu posuđivali po nekoliko tisuća kuna i ne znajući za njegovu bolesnu strast.

Finin su novac, kako se doznaje, vratili baš svi Dorčecovi “vjerovnici”. Nekoliko je tisuća kuna ubojica uspio dva dana nakon pljačke potrošiti u kladionicama, a navodno je gotovo dvije tisuće kuna potrošio i na servis automobila.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene