Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ni godišnji bez stresa

Kako biste reagirali da NJEGA sretnete na plaži?

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na poslovni bonton nažalost ne možete zaboraviti i dok ste na godišnjem odmoru.

I dok ste na godišnjem odmoru, pravila ostaju ista.  Kako bi reagirali kada bi ugledali svog nadređenog na plaži, istražio je portal MojPosao u anketi provedenoj na više od 1.000 ispitanika.

Pročitajte i ovo Društvena mreža Tik Tok - 2 U laži su kratke noge Lagala šefu da ima koronu, ali razotkrio ju video koje su objavile prijateljice. Sada joj prijeti otkaz Slika nije dostupna Nadzor na poslu On prati svaki vaš pokret i svaku vašu riječ na radnom mjestu

Najviše ispitanika, njih 43 posto, prišlo bi svom nadređenom i popričalo s njim. 'Ljeto i opuštenost otupi oštrice problema' objašnjava jedan od ispitanika, dok drugi dodaje 'Družimo se cijele godine, zašto ne i na plaži?'.

>> Poslodavac radnicima omogućio besplatan fitness

Nešto manji broj ispitanika, njih 35 posto, pozdravilo bi svog šefa, ali ne bi se zaustavili i popričali s njim. Jedna je ispitanica navela da je bolje uljudno pozdraviti i nastaviti svojim putem kako ne bi imala nepotrebne neugodnosti po povratku na posao. Dio ispitanika misli da je šef također na odmoru stoga ga ne treba 'zamarati'.

'Igre skrivača' bi odabralo 12 posto ispitanika, točnije, oni pri susretu s nadređenim na plaži ne bi učinili ništa, osim nadanja da će proći neprimijećeno. Glavom bez obzira pobjeglo bi 10 posto ispitanika, a kao razlog takvom ponašanju navode hladan odnos s nadređenim koje ne može promijeniti niti opuštena ljetna atmosfera.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene