Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Odaziv je ogroman

Online nastava, manje druženja - sve je to ostavilo traga na djeci, no sada su dobili nešto što ih je sve oduševilo: Diljem Hrvatske osnovnoškolci uživaju u Sportskim praznicima

Online nastava, prestanak treninga, manje druženja. Sve je to traga ostavilo i na djeci. Kako bi što više najmlađih izvukli na igrališta, Športski savez organizirao je besplatne Sportske praznike!

Diljem Hrvatske osnovnoškolci uživaju u Sportskim praznicima. Uče o novim sportovima, igraju se i zabavljaju, sve pod vodstvom kineziologa.

Pročitajte i ovo Cijene ekskurzija; ilustracija - 1 Cijene samo rastu Sezona krizmi, pričesti, maturalaca i ekskurzija - sve je poskupjelo: Pogledajte na čemu se ne štedi Imaš pravo, ostvari ga IMAŠ PRAVO, OSTVARI GA! I nezaposleni roditelji imaju pravo na novčanu naknadu, ali bez nje mogu ostati ako se ne drže ovih rokova

''Od momčadskih sportova, košarke, rukometa, do borilačkih sportova, kraljice sportova, atletike, bacačkih disciplina u koje je bio uključen i vortex'', kaže Hrvoje Borovina, stručnik suradnik u ŠSS-u Grada Zagreba.

Najmlađi su oduševljeni. ''Bilo mi je najzabavnije kad smo malo u dvorani vježbali osnovne stvari u judu. Kako da se obraniš, a da nekoga udariš ili da tebe netko udari'', kaže Vid koji ide u treći razred.

Sudjelovanje je besplatno. Novac za provedbu projekta osiguralo je Ministarstvo turizma i sporta. A odaziv je odličan. Umjesto planirane 63 lokacije, Sportski se praznici održavaju na njih čak 71.

Sportski praznici traju do 23. srpnja, a plan je s projektom nastaviti i dogodine.

Dnevnik Nove TV gledajte svakog dana od 19:15, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr


 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene