Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Saborski zastupnik i potpredsjednik IDS-a Damir Kajin ustvrdio je danas kako posljednji spor između njega i predsjednika stranke Ivana Jakovčića ne koristi nikome, a ponajmanje IDS-u, te je Jakovčiću poručio kako više ne mora računati na njega.


"Nitko od nas koji ovih dana polemiziramo nije svetac, polemika nije dobra i zasigurno nije plodonosna", kazao je Kajin na konferenciji za novinare. Dodao je kako ga osobno ne brine kada ga netko napada već mu smeta, kako je rekao, "kada mu se podmeće i kada se laže".

Odgovorio je Jakovčiću kako se nije 2009. umislio da će biti predsjednik države već je u te izbore prije svega krenuo "kako bi se IDS homogenizirao, kako bi Istra imala koristi i kako se ne bi dopustilo da se IDS-ov brod nagne u desno kao što je Jakovčić zamislio kroz potporu Nadanu Vidoševiću i Milanu Bandiću". "To je prava istina koju dobro zna i predsjednik Josipović i cijeli SDP, a sada neka zna i cijela Istra", poručio je Kajin ustvrdivši kako je zahvaljujući tome IDS prešao Istru.

"Da nije bilo Kajina danas IDS ne bi participirao u vlasti, već bi bio sekta. Što sam loše napravio u posljednjih mjesec dana osim što sam pozvao pulskog gradonačelnika Miletića i Jakovčića da se testiraju i da time otklone sumnju u narkotike", upitao se Kajin dodavši kako Jakovčić ne mora više računati na njega.

"Na Kajina se uvijek računalo samo kada je trebalo nositi glasove, a nikada kada je trebalo dijeliti plodove tih glasova", kazao je Kajin. Upitao se što si Jakovčić umišlja, kad je, kako je rekao "on taj koji je počeo kolo sa Sanaderom, a završio vozeći se u malom autiću na Brijunima s Jadrankom Kosor". (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Vezani članci Slika nije dostupna Karamarko 'društvu na vlasti' preporučio turnir u malom nogometu! Slika nije dostupna Jakovčić: Zorane, nazovi! Ako se ne čujemo kroz par dana, onda nema smisla