Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Predsjednik odgovorio na prozivke

Josipović: Premijerku je uhvatila predizborna nervoza

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Predsjednik Ivo Josipović nije dugo čekao da odgovori premijerki Jadranki Kosor na njezine prozivke.

'Nekoga je uhvatila predizborna nervoza, premijerku su očito krivo brifirali', odgovorio je predsjednik Josipović premijerki Kosor na njezine jučerašnje prozivke na rastrošnost.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Prvih godinu dana Josipović katastrofičar: 'Prijete nam depresija i destabilizacija' Slika nije dostupna Šeks u Karlovcu 'Hrvatska je nastala krvlju hrvatskog naroda'

Kosor je, podsjećamo, poručila predsjedniku Josipoviću kako treba smanjiti rashode ureda predsjednika na što je Josipović rekao kako nije potrošio ni lipe više od predviđenog. 'Proračun Ureda predsjednika realno nije povećan ni jednu kunu. Povećan je za 9,7 posto, dakle ne za 37 posto i to samo zato što je vlada odlučila preraspodijeliti neke troškove, konkretno korištenje državnog aviona, s jedne, nazovimo je centralne kase, na svakog korisnika, pa i na Ured predsjednika. I onda je vlada vrlo korektno za taj iznos povećala i proračun Ureda predsjednika', kazao je Josipović.

>> 'Građani će na izborima procijeniti ima li Vlada znanja i volje'

Na premijerkinu opasku da, ako ima nešto za reći dođe u Banske dvore pa to i kaže, Josipović je odgovorio kako se nikada nije suzdržavao te kako je uvijek rekao ono što je imao za reći.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene