Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bruxelles 9. prosinca

Josipović: Potpisivanje pristupnog ugovora neće utjecati na izbore

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Potpisivanje pristupnog ugovora s Europskom unijom ne bi trebalo utjecati na izborna događanja u Hrvatskoj, smatra predsjednik Ivo Josipović.

'Ne vidim da bi potpisivanje pristupnog ugovora 9. prosinca moglo utjecati na predizbornu kampanju i rezultat izbora', izjavio je Ivo Josipović.

Pročitajte i ovo Nastavak prosvjeda poljoprivrednika Nezadovoljni europskom politikom Prosvjednici blokirali centar Bruxellesa: Europski birokrati gnjev poljoprivrednika mogu vidjeti, čuti, ali i namirisati Viktor Orban - 1 Kritizirao EU Orban ponovno podigao prašinu: "Mi nismo u ratu s Rusijom, oni su"

Na pitanje novinara smatra li da bi osim predsjednika i premijerke još netko trebao prisustvovati potpisivanju ugovora Josipović je rekao da u vezi toga nema promjena jer je Ustavom propisano tko sve prisustvuje potpisivanju međunarodnih ugovora.

Informacije o datumu potpisivanja doznajemo od izvora u EU, a datum će službeno biti objavljen na summitu čelnika članica Unije. Podsjetimo, Hrvatska bi trebala 1. srpnja 2013. postati 28. članicom EU-a.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene