Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Očevid u tijeku

Policija i istražitelj na Zlarinu naporno rade: Nastavljaju rasvjetljavati prisilno slijetanje helikoptera

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijekom prisilnog slijetanja helikoptera na otok Zlarin lakše ozljede zadobili su 59-godišnji Nijemac i njegova 47-godišnja supruga, inače državljanka Ukrajine.

Kako se doznaje iz Policijske uprave šibensko-kninske, na mjestu prisilnog slijetanja helikoptera u srijedu se nastavlja drugi dio očevida, koji uz policijske službenike provodi i istražitelj za zrakoplovne nesreće.

Pročitajte i ovo Lana i Zayn poginuli su, majka i stariji brat bore se za život tragedija u Americi VIDEO Pijana vozačica zabila se u ljude koji su slavili dječji rođendan: Poginuli su Lana (8) i njezin brat, puno je ozlijeđenih Ilustracija Užas u SAD-u Strašna nesreća: Srušio se helikopter s televizijskom ekipom

Na otok Zlarin zbog kvara u utorak oko 11 sati prisilno je sletio helikopter kojim je upravljao kapetan Zoran Matić, vlasnik tvrtke Eudora Let, registrirane u Vodicama. Riječ je o helikopteru tipa Eurocopter Allouette II, koji se može unajmiti za turističke panoramske letove u trajanju od 15 minuta za maksimalno četiri putnika, a polasci su iz Vodica.

Kako su kazali očevici sa Zlarina, prije prisilnog slijetanja vidjeli su kako s helikoptera ispadaju dijelovi, a helikopter je prisilno sletio u uvalu Bučine, nakon čega je po dolasku vatrogasaca i policije vatrogasni ekobrod odveo dvoje ozlijeđenih stranih državljana u Šibenik.

Policija će o uzrocima nesreće izvijestiti po dovršetku očevida. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene