Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Smijmo se

Jeste li se danas bar jednom nasmijali? Trebali bi...

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dobar je za ten, od njega se mršavi, pobjeđuje stres i produžuje život. Riječ je naravno o smijehu.

Malenima povod i nije potreban, no oni malo stariji smijehom bude dijete u sebi. Ako niste znali, danas je Svjetski dan smijanja. Djeca se smiju 400 puta na dan, stariji i ozbiljniji osmijeh rastegnu tek 15 puta u jednom danu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Poziv premijeru Plenkoviću Petrov traži ostavku: "Nemoguće je prijeći preko ignorancije i nečinjenja koje su za ministra zdravstva uobičajen način funkcioniranja" Slika nije dostupna Prizor koji lomi srca Pogledajte kako je ova djevočica odgovorila grozoti rata

Više smijeha, više zdravlja davno je shvatio i indijski liječnik Kataria. U ritmu njegovih vježbi smije se cijeli svijet i učenike ima na svakom koraku. 'Za početak se opuštamo jer je smisao ove radionice relaksacija na način smijeha i vježbama dolazimo do smijeha'. objašnjava voditeljica yoge smijeha Danijela Biondić Vidaković.

Svakodnevni smijeh produljuje život za čak sedam nasmijanih godina. Povećava se količina serotonina u mozgu, hormona sreće, organizam je opušteniji i tlak pada, bar tako tvrdi liječnička struka.

>> Smijeh liječi ako je iskren, ako nije, vodi u mentalnu bolest

Za Jozu Bozu smijanje je poslovna stvar. 'Nema ljepšeg posla na svijetu nego nasmijavati druge. Ako čovjek donosi radost u nečiji život, onda je to najbolji posao na svijetu, a pogotovo ako tu radost donosite u životu djece', ističe ovaj klaun.
Pozitivna bol koja podiže dobro raspoloženje.

Bili maleni ili veliki, smijeh je u nama, samo ga treba pustiti i to barem 20 minuta na dan.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene