Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Bombaš samoubojica je navodno djecu mamio pomoću čipsa prije nego što je vozilo digao u zrak.


Neimenovana mala Sirijka uspjela se nasmiješiti kameri unatoč tome što je pretrpjela teške ozljede tijekom subotnjeg bombaškog napada kod Alepa u kojem je poginulo najmanje 126 ljudi, među njima i 68 nedužnih mališana.

Vezani članci Slika nije dostupna Sirijski režim kontrolira više od polovice pobunjeničkog dijela Alepa Slika nije dostupna Nekoć gospodarsko središte - danas pustoš

Snimka njezinog vedrog lica u ponedjeljak je postala objava s najviše glasova na društvenoj mreži Reddit, a list Mirror je u međuvremenu objavio informaciju da je bombaš djecu mamio k sebi čipsom prije nego što je vozilo digao u zrak.

Je li djevojčica možda bila u pratnji roditelja i jesu li preživjeli napad u ovom trenutku nije poznato, možemo dodati toliko da se nalazila u konvoju sa šijitskim stanovnicima, većinom iz sela al-Foua i Kefraya u pokrajini Idlib, koji su čekali da prijeđu iz pobunjeničkog na vladin teritorij.

U konvoju je bilo najmanje pet tisuća ljudi, a među njima je bilo i nekoliko stotina provladinih boraca kojima je bio zajamčen siguran izlazak iz dvaju šijitskih sela koja su pod opsadom pobunjenika.

The smile of a Syrian girl who survived a horrible suicide bombing.