Obavijesti Video Pretražite Navigacija
i dalje se trese

Jak potres pogodio područje Petrinje i Siska: Otac i dijete izvučeni iz ruševina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jak potres od 6,3 prema Richteru pogodio je područje Petrinje i Siska. Iz ruševina su spasioci izvukli oca i dijete.

Veliki dio Petrinje je teško oštećen u novom potresu koji je pogodio to područje. Spasilačke službe i vatrogasci pretražuju ruševine tražeći ljude koji su možda zatrpani pod njima.

Pročitajte i ovo Screenshot Podrhtavanje tla Potres jačine 5,2 prema Richteru pogodio Tursku: "Jako nas je treslo, izašli smo iz kuće" Potres u Petrinji Slab potres Novo podrhtavanje tla na Baniji: "Petrinja - samo tutanj pod zemljom, ko grmljavina"

Iz jednog stambenog višekatnog objekta izvučeni su otac i dijete koji su vozilom Hitne medicinske pomoći prebačeni u bolnicu. U vidnom su šoku i prekriveni prašinom. Za sada se ne zna kakve su povrede zadobili, ali su ih odnijeli na nosilima, javlja N1

Iz druge ruševne zgrade spašen je stariji čovjek koji je ušao u stan par minuta prije potresa, u blizini mjesta gdje je ekipa N1 imala javljanje. U dobrom je fizičkom stanju.

Ulice Petrinja su pune ruševina. Veliki broj objekata je oštećen, a spasioci tragaju za preživjelima. Sve raspoložive vatrogasne ekipe iz Zagreba, na putu su prema Petrinji kako bi pomogli u akciji potrage i spašavanja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene