Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Posljedica obilnih kiša

Izvorište rijeke Jadro i dalje zamućeno, evo gdje će građanima Splita i okolice cisterne dostavljati pitku vodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Izvorište rijeke Jadro i dalje je zamućeno, a splitski Vodovod i kanalizacija objavio je novi raspored opskrbe pitke vode cisternama za splitsko područje.

"Zbog zamućenja vode na izvorištu rijeke Jadro uslijed obilnih kiša posljednjih dana, te posljedičnog zamućenja vode iznad dopuštenih vrijednosti i u vodoopskrbnoj mreži, stanovništvu šireg područja grada Splita, Solina, Kaštela i Trogira savjetuje se da vodu iz slavina prokuhavaju prije uporabe za piće za malu djecu (do 3 godine starosti), starije i imunoinsuficijentne osobe (osobe oslabljenog imuniteta)", priopćeno je iz splitske tvrtke Vodovod i kanalizacija.

Građane će tvrtka Vodovod i kanalizacija u srijedu opskrbiti pitkom vodom iz cisterni prema niže priloženom rasporedu.

Pročitajte i ovo Sudar autobusa i automobila D8 bila zatvorena za promet Težak sudar busa i dvaju auta u Dalmaciji: Četiri osobe prevezene na pružanje liječničke pomoći Slika nije dostupna Mjerenja ne obećavaju Kiša zamutila izvor rijeke Jadro: Hoće li šire splitsko područje ostati bez pitke vode?

Djelatnici laboratorija za pitke vode i Uprava Vodovoda i kanalizacije Split redovito prate situaciju te će o svim eventualnim promjenama javnost biti na vrijeme informirana.

Raspored Cisterni Za Dostavu Vode Za Piće 28.11.2018.g. by Anonymous ECJKMnR on Scribd

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene