Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nema pomaka

Izvanredna sjednica Hrvatskog sabora je završila, ali glavni problemi još su tu

Izvanredna saborska sjednica je završila, a sve za što je oporba tvrdila da je izvanredno - štrajk u pravosuđu i traženje odgovornih zbog afere plin u HEP-u - i dalje je tu. Iz Vlade pritom ne stižu nikakve naznake - hoće li se i kada išta događati, ali zato iz HDZ-a stižu napadi na predsjednika Republike.

Dan uobičajenih aktivnosti za Vladu i ministre: Premijer Andrej Plenković primio je kolegu iz Gruzije, ministar Radovan Fuchs odlikovao maturante, a Branko Bačić pratio sanacije klizišta na sjeverozapadu Hrvatske i najavio da će država - izmjeriti i urediti samu sebe.

  Pročitajte i ovo Tomislav Marević upaljen narančasti alarm Kako se pripremiti za nevrijeme? Stručnjak donosi nekoliko važnih savjeta i ističe: "Zdrav razum govori nam da se počnemo pripremati"

"Zato jesmo kao Vlada odlučili da će se u idućih 10 godina u Hrvatskoj premjeriti svo građevinsko zemljište i formirati za to zemljište i katastar i zemljišna knjiga. I to će država financirati", rekao je Bačić.

  Pročitajte i ovo Ilustracija Završio iza rešetaka Vozio djecu u automobilu pa ga zaustavila policija. Ono što su potom otkrili šokiralo je i iskusne policajce

No, o rješavanju onoga što je saborska većina u nedjelju zaključila da Vlada jedina može i smije rješavati - štrajka u pravosuđu i afere plin - nigdje ni slova. Izvanredne se sjednice jesu sjetili u HDZ-u, ali samo kako bi opleli po predsjedniku republike zbog njegova odlaska na Hvar, umjesto u Slavoniju, donosi reporter Dnevnika Nove TV, Hrvoje Krešić

Više pogledajte u priloženom videozapisu. 

 

Dnevnik Nove TV pratite svaki dan od 19 sati, a više o najvažnijim vijestima čitajte na portalu DNEVNIK.hr.

Propustili ste Dnevnik? Pogledajte ga besplatno na novatv.hr.
 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene