Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Gori na više mjesta

Izbio požar kod Poreča, vatrogascima stiže pomoć zračnih snaga

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vatrogasci imaju pune ruke posla. Aktivno je nekoliko požara, a visoke temperature ne olakšavaju im posao.

I dalje je u tijeku gašenje na području između Donje Perjasice i Kestenjka. Opožarena je trava i nisko raslinje. U gašenju sudjeluju JVP Karlovac i lokalne vatrogasne snage. Na požarište će tijekom dana biti upućena pomoć vatrogasnih snaga sa području Grada Zagreba, ukupno 30 vatrogasaca sa 9 vozila.

Pročitajte i ovo U požaru na obiteljskoj kući u Draganićima poginula je jedna osoba Identitet zasad nepoznat Tragedija kod Zagreba: Nakon požara u obiteljskoj kući pronađeno tijelo Izgorjela je etaža kuće u vlasništvu 49-godišnjaka Detalji nepoznati Izgorjela etaža obiteljske kuće: Muškarac dobio opekline po glavi i tijelu, zadržan u bolnici

I dalje je u tijeku gašenje požara  na području Ličkih Jesenica, uz željezničku prugu. Požar gase lokalne vatrogasne snage, ukupno oko 25 vatrogasaca. Opožarena je površina od oko 5 ha.

Vatrogasno operativno središte Divulje DUZS-a zaprimilo je zahtjev za pomoć u gašenju požara na području Baderne, u blizini Poreča. Požar gase zemaljske vatrogasne snage, a na požarište su upućene zračne snage. Požarom je zahvaćena šuma i nisko raslinje. Gašenje je u tijeku.

>> Lokalizirani požari na Braču i kod Blaca

Požar otvorenog prostora kod mjesta Kosinj i dalje se gasi. Požar gase DIP Zadar, Šibenik i Split, JVP Gospić, DVD-i Karlobag, Pazarište, Otočac, Brinje, Vrhovine, Sinac, Perušuć, djelatnici Hrvatskih šuma i Parka prirode Velebit - ukupno oko 70 vatrogasaca. Požar gase 2 Air Tractora.

Požar otvorenog prostora na području Svilaje i dalje se gasi. U gašenju sudjeluju zemaljske vatrogasne snage, ukupno 43 vatrogasca sa 9 vozila. Požar gase i zračne snage.
Opožarena je trava, nisko raslinje i mješovita šuma.

I dalje je u tijeku gašenje požara na otvorenom prostoru kod mjesta Imotica. U gašenju sudjeluju zemaljske vatrogasne snage. Zračne snage napustile su požarište.
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene