Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Slučaj 'Zahodi'

Iz zahoda uklonjena visoka tehnologija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Bandićev zahod postao je rekorder po čitanosti u oglasniku. Gotovo četiri tisuće ljudi kliknulo je na izmišljenu prodaju. Povoljno, novogradnja, papiri nisu čisti, gradio kum- hit je hrvatskog oglasnog prostora.

'Prodaje se javni WC cca 18m2 u Dubcu na okretištu tramvaja. Moderan, novogradnja. Papiri nisu čisti. Napravio kum. Hitno! Cijena 11.600 eura po kvadratu. Tražiti Milana', stoji u oglasu. Odmah smo krenuli u potragu. Izvjesnom rex regisu koji je oglas ostavio na internetskoj stranici za prodaju nekretnina poslali smo email. Odgovor nismo dobili. No, za najskuplji javni WC interesa očito ima. Oglas je pogledalo više od 3.000 ljudi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Nevjerojatno... Zaposlenik restorana uhvaćen kako pere suđe u - WC-u! Slika nije dostupna Fuj! GROZOTA Gošća iz Španjolske obavila veliku nuždu u Meštrovićevoj galeriji

>> 'Prodaje se najskuplji javni WC'

No, gradonačelnik je bez komentara. O WC-u, kaže, svoje je rekao. 'Što mislite da je netko toliki lupež, kriminalac, da će napraviti na WC-u kriminal plativši kvadrat 11.000 eura, pa dajte molim vas', rekao je gradonačelnik 16. ožujka, ali 18 ožujka već je promijenio priču: 'Da moja prijateljica kumica iz Čučerja mora završiti informatički tečaj da bi ušla u taj WC.'

Nije dugo čekao. Jutros je sve vraćeno na staro. Umjesto visoke tehnologije ugrađene su jeftine brave i jednostavni vodokotlić. Ipak, kontrolni ured i dalje istražuje kumska posla. Bandić se brani da ima 113 kumova pa više ni ne zna tko je što gradio. I dok mnogi imaju podijeljena mišljenja, Bandić smatra da svi čeprkaju po njegovom WC-u samo zato što dolaze izbori.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene