Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bandić o wc-ima vrijednim 1,5 milijuna

'Problem je što kumice moraju proći informatički tečaj da uđu u wc'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagrebački gradonačelnik Milan Bandić izjavio je danas da je njemu najveći problem što se tiče najskupljih wc-a u državi, onih na okretištima tramvaja u Dubravi i Dubcu čija je izgradnja stajala 1,5 milijuna kuna, to što njegove prijateljice kumice iz Čučerja moraju proći informatički tečaj da bi ušle na wc.

'Moje prijateljice, kumice iz Čučerja moraju proći informatički tečaj da bi ušle na taj wc. To je moj najveći problem, ako je sve po zakonu, za što se morate obratiti Kontrolnom uredu. Piše se ovih dana da sam ja naredio da se tamo moraju izgraditi ti wc-i. Znate kada sam ja bio u tim wc-ima? Nikad. Pa ni onda kada sam 2000. upravljao tramvajem', rekao je gradonačelnik Bandić ironično rekavši da zna da su ti wc-i trenutno najveći problem u državi.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Slučaj 'Zahodi' Iz zahoda uklonjena visoka tehnologija Slika nije dostupna Šala na račun gradonačelnika 'Prodaje se najskuplji javni WC'

Tvrtka Bandićeva kuma dala najpovoljniju ponudu i odradile posao

Antun Fabek, predsjednik Uprave Gredelja potvrdio je da je jedan od pet izvođača radova bila Tigra, tvrtka Bandićeva kuma Ivana Penave. Fabek tvrdi da je Tigra dobila radove jer je imala značajno najjeftiniju ponudu od svih koje su se javile na natječaj te tvrdi da nitko nije vršio pritisak da Tigra mora dobiti posao. Mediji pišu da je Tigra odradila građevinske poslove vrijedne 600 tisuća kuna, a Fabek kaže da ne može točno reći koliko su iznosili radovi.

>> Tvrtka Bandićeva kuma gradila WC-e od 1,5 milijuna kuna?

Predsjednik Uprave Gredelja kaže da je Gredelj dobio ovaj posao jer među ostalim rade ovakve wc-e kakvi se inače od 1995. koriste u željezničkim vagonima.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene